امید نسیمی با بیان اینکه اردبیل جزو استانهای پیشتاز در راهاندازی این استودیو است، اضافه کرد: در جریان سفر اخیر رئیس مرکز مدیریت راههای کشور به اردبیل تصمیمات لازم در این زمینه اتخاذ شد و عملیات اجرایی آن آغاز گردید.
او با بیان اینکه این مرکز تا قبل از پایان سال جاری به بهره برداری میرسد، افزود: این مرکز با اعتباری بالغ بر ۱۰ میلیارد ریال راه اندازی میشود که از این میزان پنج میلیارد ریال برای ساختمان و پنج میلیارد ریال برای تامین تجهیزات هزینه خواهد شد.
رئیس مرکز مدیریت راههای استان اردبیل همچنین از جایگزینی سامانههای نظارت تصویری نصب شده در جادههای استان خبر داد و گفت: در حال حاضر ۴۱ دوربین نظارت تصویری در جادههای استان نصب شده است که عمر دوربین آنها بالای ۱۰ سال است و کیفیت لازم و مورد انتظار را ندارد.
نسیمی گفت: با تامین ۱۳۰ میلیارد ریال اعتبار و ابلاغ آن ۳۷ دوربین نظارت تصویری تعویض و هشت سامانه جدید هم خریداری و در راههای استان نصب خواهد شد.
او با بیان اینکه هشت سامانه ثابت تصویربرداری هم با اعتبار ۱۰ میلیارد ریالی در مرحله اجرا و نصب در مناطق مختلف استان است، گفت: این سامانهها که در ارتفاع پایینتر نصب میشود، بویژه در شرایط کولاک و مه گرفتگی تصاویر باکیفیتی به سامانه ۱۴۱ که از طریق اپلیکیشن برای مردم در دسترس است، ارائه میکند.
رئیس مرکز مدیریت راههای استان اردبیل همچنین گفت: علاوه بر این ۶ سامانه ثبت تخلفات عبور و مرور جدید با اعتبار ۱۲۰ میلیارد ریالی در محورهایی که طی ماههای اخیر تبدیل به بزرگراه شده است، نصب میشود.
نسیمی یادآورشد: با نصب ۱۰ تا ۱۵ سامانه جدید کل محورهای ارتباطی تحت پوشش نظارتی قرار خواهد گرفت.
او خاطرنشان کرد: در حال حاضر ۷۴ سامانه تردد شمار در جادههای استان نصب شده است که کل جادههای استان را پوشش میدهد.
رئیس مرکز مدیریت راههای استان اردبیل ادامه داد: طی هفت ماه اخیر ۳۵۰ هزار تخلف ثبت شده از سوی سامانههای ثبت تخلف در راههای استان ثبت شده است که از این تعداد ۱۵۰ هزار مورد عبور از سرعت مجاز بوده است.
نسیمی در خصوص رفتار برخی از رانندگان مبنی بر کاهش سرعت در محل نصب دوربینهای ثبت تخلف گفت: با این اقدام ممکن است تخلف لحظهای راننده ثبت نشود، اما سرعت متوسط بین دو دوربین در جاده به هر حال محاسبه میشود و بنابراین رانندگان بهتر است در تمام مسیر جاده بر اساس سرعت مجاز طی طریق کنند.