امیر حیدری با اشاره به اینکه امروز نزدیک به ۸۰۰ هزار قطعه بالگردی در هوانیروز تولید می‌شود، گفت: این قطعات به دیگر شرکت‌ها فروخته و یا صادر می‌شوند.

امیر سرتیپ کیومرث حیدری امروز در حاشیه بازدید سرلشکر باقری رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح از پایگاه سوم رزمی هوانیروز کرمان، در جمع خبرنگاران گفت: بنا به فرمان مقام معظم رهبری (مدظله العالی) و فرماندهی کل قوا، نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی در ۴ سال اخیر در ماهیت و هویت یگانی خود تغییرات عمده‌ای ایجاد کرده است با این نگاه که بتواند در محیط جنگ‌های آینده پیروز میدان باشد.

وی با بیان اینکه امروز نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی به یک نیروی متحرک، هجومی و واکنش سریع تبدیل شده است، افزود: یگان‌های ارتش با این توانمندی در مرز‌ها مستقر هستند.

فرمانده نیروی زمینی ارتش با اشاره به اینکه نیروی زمینی ارتش در ۲۳ رسته و رشته دفاعی به خودکفایی رسیده است، بیان داشت: امروز ما تولیدات بسیار ارزنده‌ای در چرخه دفاعی داریم که در کارخانجات نیروی زمینی ارتش و یا صنایع دفاعی وزارت دفاعی ساخته می‌شوند.

وی با بیان اینکه در حوزه بالگردی امروز ما بزرگ‌ترین ناوگان بالگردی منطقه غرب آسیا را داریم که تا امروز هماوردی نداشته و نخواهد داشت، ادامه داد: در سال‌های اخیر، توان بالگرد‌های ما ۱۰۰ درصد افزایش داشته است.

امیر حیدری با بیان اینکه در گذشته بالگرد‌های ما توان ناوبری و انجام عملیات در شب را نداشتند، گفت: هم اکنون بالگرد‌های ما به فناوری عملیات ناوبری شبانه مجهز شده‌اند و در شب هم قادر هستند همه عملیات‌ها را مانند روز انجام دهند.

وی با اشاره به اینکه برد موشکی هوانیروز یکی دیگر از محدودیت‌های ما بود، افزود: در گذشته برد موشکی هوانیروزی ما ۲ کیلومتر بود و امروز با یک افزایش ۱۰ برابری، برد موشکی که از بالگرد‌های ما شلیک می‌شود به ۲۰ کیلومتر رسیده است و این در حالی است که هم اکنون تقریبا موشک بالگرد هوشمند با برد ۲۰ کیلومتر وجود ندارد.

فرمانده نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران با بیان اینکه ورود در عرصه تولید قطعات بالگردی حوزه دیگری است که به آن ورود کرده‌ایم، افزود: بزرگ‌ترین ناوگان بالگردی منطقه برای ایستادگی و تداوم کار به بزرگ‌ترین پشتیبانی نیاز دارد و کارخانجات نیروی زمینی ارتش امروز در این حوزه فعال هستند.

وی با اشاره به اینکه امروز نزدیک به ۸۰۰ هزار قطعه بالگردی در هوانیروز تولید می‌شود، افزود: این قطعات حتی به دیگر شرکت‌ها و جا‌هایی که به آن نیاز دارند فروخته و یا صادر می‌شوند.

امیر حیدری با اشاره به اینکه در قسمت‌های دیگر هوانیروز مخصوصا برای حفاظت الکترونیکی در محیط جنگ‌ها نیز اقدامات خوبی انجام شده است، بیان کرد: در نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی، وقتی ساختار نیرو را عوض کردیم در حال عبور از تسلیحات سنتی قدیمی و ورود به عرصه تسلیحاتی؛ چون ضد تانک‌ها، موشک‌های دورزن و موشک‌های دقیق‌زن که در لبه فناوری قرار دارند، هستیم.

وی با بیان اینکه ۴ ویژگی را برای تسلیحاتمان در آینده تعریف کردیم و این ۴ ویژگی را تعمیم داده‌ایم، گفت: از همه کارخانجات مان محصولات دفاعی با ویژگی‌های دورزن، دقیق‌زن، نقطه زن و قابلیت شبکه شدن در حوزه هم‌افزایی را تحویل می‌گیریم.

فرمانده نیروی زمینی ارتش با بیان اینکه در برد موشک‌های دورزن و موشک ضدزره به این قابلیت رسیده‌ایم، ادامه داد: در برد انواع پهپاد‌ها که از آن به عنوان تسلیحات استراتژیک یاد می‌کنیم نیز به این قابلیت رسیده‌ایم و امروز نیروی زمینی ارتش توان تولید این پهپاد‌ها در گستره وسیعی در حوزه پهپاد‌های شناسایی، پهپاد انهدامی و پهپاد برای انجام عملیات‌های ویژه را دارد.

منبع: خبرگزاری تسنیم 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار