ابراهیم جلیلی با بیان اینکه این جشنوارهها در معرفی ظرفیت روستاها بسیار مهم و اثرگذار هستند، گفت: در این رویداد سه نفر از بهترین کلوچهپزان شهرستان قدردانی میشود.
او بهترین زمان برگزاری جشنواره را همزمان با زمان برداشت مروار دانست و افزود: کلوچه ملایر دارای برند ملی و به نام روستای گوراب ثبت شده است.
رئیس میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی ملایر تأکید کرد: در این رویداد از سه هنرمند پیشکسوت مرواربافی، سه نفر از بهترین کلوچهپزان شهرستان و سه نفر از کشاورزانی که مروار باکیفیت کشت کردهاند، تجلیل خواهد شد.
جلیلی با اشاره به برگزاری برنامههای جنبی در جشنواره تصریح کرد: بازارچه عرضه محصولات مروار، کلوچه، سوغات و محصولات کشاورزی، ورکشاپ مرواربافی و قرعهکشی و اهدای سبدهای مروار در این رویداد برگزار خواهد شد.