فرشته همتی مسئول بسیج جامعه زنان سپاه حضرت نبی اکرم (ص) استان کرمانشاه با بیان اینکه اگر زن و جایگاه آن در میان خانوادهها تقویت شود نتیجه آن در سلامت خانواده و جامعه نمود پیدا میکند، گفت : برنامههای متنوعی در راستای کمک به سبد خانوادههای نیازمند در دستور کار بسیج جامعه زنان قرار دارد.
مسئول بسیج جامعه زنان سپاه حضرت نبی اکرم (ص) استان کرمانشاه با اشاره به اینکه سلامت جامعه اسلامی نیز منجر به تمدنسازی برای نظام مقدس جمهوری اسلامی میشود، افزود: بر اساس بیانات مقام معظم رهبری در جامعه اسلامی بانوانی وجود دارند که علاوه بر نقش خانهداری و فرزندداری در صحنههای مختلف جامعه به عناوین مختلف ایفای نقش میکنند.
وی گفت: در این راستا طرح خانواده مقاوم از سال ۹۸ ابلاغ شده که با دوسال وقفه مجدد از سال ۱۴۰۰ از سوی سازمان بسیج جامعه زنان کشور با هدف اصلاح الگوی مصرف و آموزش سبک زندگی ایرانی اسلامی ابلاغ شد.
همتی تصریح کرد: در این طرح میبایست ۸۵ درصد پایگاههای مقاومت بر اساس نفرات ابلاغی پای کار باشند.
وی ادامه داد: در این طرح گروههای ۱۵ نفره متشکل از بانوان متأهل که هر گروه یک سرگروه دارند و در سامانه ناب بهعنوان سرگروههای اصلاح الگوی مصرف ثبت شده است.
همتی خاطرنشان کرد: روند اجرایی بر اساس هشت طرح درس ارسال شده که در شش ماهه اول سال کارگاهها برگزار میشود و در شش ماهه دوم سال خانوادهها مطالب و دروس که در نیمه اول سال فراگرفتهاند اجرا میکنند.
وی افزود: از شروع اجرای طرح خانواده مقاوم تا کنون در کرمانشاه ۴۰۰ کارگاه برگزار شده که تعداد پنج هزار و ۱۲۰ نفر در این کارگاهها شرکت کردهاند.
مسئول بسیج جامعه زنان سپاه حضرت نبی اکرم (ص) استان کرمانشاه افزود: در راستای همین طرح با ایجاد ۵ مرکز کارآفرینی و اشتغال بانوان در حوزههای مقاومت در زمینههای قالیبافی، صنایع چوب، خیاطی و ... برای تعداد ۶۲۴ بانوی سرپرست خانوار شغل ایجاد شده است.
وی گفت: بعضی معتقدند که خانهداری زنان مانع از حضور شایسته آنان در جامعه میشود که باید گفت دیدگاه اسلام اینگونه نیست، زیرا در طول تاریخ زنانی وجود داشتهاند که علاوه بر رسیدگی به امور خانه در فعالیتهای اجتماعی حضور داشته و حتی در این عرصه حماسهساز بودهاند .