معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس با اشاره به شکل گیری نخستین قرارگاه جهادی سرمایه گذاری کشور در این استان با رویکرد نگاه تحول گرای انقلابی برای رشد و توسعه اقتصادی فارس، گفت: در این قرارگاه ١٠ کارگروه مرتبط با حوزه‌های زیرساختی و روبنایی، بخش‌های اقتصادی، تولیدی و سرمایه گذاری تعریف شده است.

سید مهدی خادمی در نشست خبری؛ تهیه شناسنامه و بسته جامع سرمایه گذاری، تشکیل دستیار مردمی انصار، تدوین بسته جامع اراضی، شناسایی هلدینگ‌های سرمایه گذاری خارجی و داخلی و اهلیت سنجی سرمایه گذاران، حذف دلالان و واسطه گران و خلع ید از سرمایه گذارنما‌ها را از عمده برنامه‌های قرارگاه جهادی سرمایه گذاری اعلام کرد.

او با بیان اینکه امروز مبحث اقتصادی و پیگیری تحقق رشد شاخص‌های اقتصادی فارس هم راستا با سیاست‌های دولت سیزدهم در دستور کار استان قرار دارد، گفت: در همین راستا آسیب شناسی‌های متعددی در حوزه‌های مختلف اقتصادی استان به ویژه در حوزه اقتصاد و سرمایه گذاری، تنظیم بازار، واردات و صادرات و اشتغال انجام شده و در همین راستا مدل قرارگاه جهاد اقتصادی و سرمایه گذاری کوثر تعریف شده است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس با بیان اینکه امروز با توجه به تحریم‌های گسترده علیه کشور در حالت جنگ اقتصادی قرار داریم، عنوان کرد: این قرارگاه با این نگاه که اقتصاد کشور در شرایط خاص و جنگی قرار گرفته با تعریف سکانس‌های مختلف شکل گرفته است.

خادمی با شاره به رشد شاخص‌های اقتصادی استان طی دو سال گذشته، عنوان کرد: علی‌رغم ارتقای شاخص‌های استان در برخی از موارد، اما همچنان در برخی شاخص‌ها از این وضعیت راضی نیستیم و آن را نامطلوب می‌دانیم، زیرا رشد انجام شده متناسب با توانمندی‌های استان نیست و تنها جبران کننده بخشی از عقب ماندگی‌های انجام شده بوده است.

او با بیان اینکه استاندار فارس به صورت مستقیم روز‌های شنبه و چهارشنبه در این قرارگاه حضور می‌یابد و پروژه‌های سرمایه گذاری و مباحث محتلف اقتصادی را بررسی می‌کند، افزود: متقاضیان برای حضور در این قرارگاه باید درخواست خود را به واحد حقوقی دبیرخانه در استانداری فارس ارائه دهند تا ظرف کمتر از دو هفته، ترتیب حضورشان در قرارگاه داده شود.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس همچنین خاطرنشان کرد: با شکل گیری این قرارگاه مدت زمان صدور مجوز‌ها برای پروژه‌های متوسط و کوچک از بیش از دو سال به شش ماه کاهش یافته است.

خادمی همچنین استعدادیابی، سرمایه گذاری، اهلیت سنجی، ماده ٣٣، احیای واحد‌های راکد و نیمه فعال، دیپلماسی اقتصادی، دانش بنیان‌ها، امور شهرستان‌ها، دستیار مردمی انصار و روابط عمومی فضای مجازی و رسانه را ١٠ کارگروه تعریف شده در این قرارگاه اعلام کرد و گفت: در آذرماه امسال همایش منطقه‌ای سرمایه گذاری با محوریت شهرستان فسا برگزار خواهد شد و در این همایش علاوه بر تقدیر از فعالان اقتصادی، بسته‌ها و فرصت‌های سرمایه گذاری مرتبط با این منطقه ارائه و تفاهم نامه‌هایی منعقد خواهد شد.

او، برگزری همایش‌های سرمایه گذاری را در شهرستان‌های مختلف استان را موجب توزیع عادلانه فرصت‌های سرمایه گذاری و اشتغالزایی در نقاط مختلف استان عنوان کرد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.