سردار احمدرضا رادان در سفر یک روزه به چهارمحال و بختیاری حضور خودروهای شوتی در جادهها را نگرانکننده دانست و اظهار کرد: تلفات ناشی از تصادف خودروهای تندرو حامل قاچاق (شوتی) در جادههای کشور تاکنون نزدیک به ۴۰۰ نفر رسیده است.
فرمانده کل انتظامی کشور افزود: پیش بینی میشود شمار تلفات ناشی از حضور خودروهای شوتی در جادهها امسال به ۵۰۰ نفر برسد.
وی با بیان اینکه خودروهای شوتی اقدام به انجام سه کار غیرقانونی میکنند، اضافه کرد: خودروهای شوتی در کنار رقم زدن تصادفهای خطرناک در سطح جادهها به دلیل سرعت بالا و سبقتهای غیرمجاز، اقدام به تخلف راهنمایی و رانندگی میکنند و آرامش را از مردم در جاده میگیرند.
بیشتر بخوانید
رادان با اشاره به آمار کالاهای قاچاق حمل شده از سوی خودروهای شوتی، ادامه داد: جرم قاچاق و عددی که در این خصوص به آنها نسبت داده میشود، قابل توجه است.
فرمانده کل انتظامی کشور گفت: بر این اساس نیروی انتظامی درخواستی برای توقف این خودروها در طول مدتی مشخص داده است.
وی اضافه کرد: پیشنهاد این درخواست ارائه شده و اگر تصویب شود نگرانی عمده مردم و حتی سیستم اقتصادی کشور در این خصوص به شدت کاهش مییابد و مجموعه نیروهای انتظامی مترصد این امر است.
رادان تاکید کرد: هرچند در زمان حاضر نیز با توجه به اختیاراتی که مجموعه نیروی انتظامی دارد نسبت به توقف خودروهای شوتی اقدام میکند.
فرمانده کل انتظامی اظهار کرد: پابند الکترونیکی برای جرائم خشن معنا ندارد، بارها اعلام شده است با اراذل و اوباش برخورد سخت، تند و چابک میشود و تاکنون نیز این امر ثابت شده است.
رادان خطاب به اراذل و اوباش اعلام کرد: آزموده را آزمودن خطا است و اگر اراذل و اوباش بنایی دارند، میتوانند آزمایش کنند و متوجه میشوند به حکم قانون به چه سرنوشتی دچار میشوند.
وی ادامه داد: با این وجود یک سری موضوعاتی از جمله تکرار سرقت و سایر موارد دیگر وجود دارد که مردم را رنج میدهد و با هماهنگیهایی که با رییس قوه قضاییه شده بنا است تعدادی از مجرمینی که تعدد سرقت داشتند مورد کنترل الکترونیکی قرار گیرند.
رادان گفت: در این صورت صحنه جرم با مجرم را میتوان تطبیق داد و امید میرود به این شکل در کاهش و جلوگیری از سرقت توفیقات خوبی داشته باشیم.