مسلم حسینیان افزود: در این طرح که به صورت مرحلهای در حال اجرا است، فرآوردههای غذایی و بهداشتی از سطح واحدهای تولیدی و مراکز عرضه نمونه برداری میشوند و از نظر کمیت با توجه به اظهارات مندرج در نشانه گذاری (اعم از وزن، حجم و ...) مورد پایش قرار میگیرند.
سرپرست اداره کل استاندارد استان کهگیلویه و بویراحمد افزود: با توجه به این که پایش کمیت کالاهای مورد استفاده عموم، به ویژه کالاهای اساسی، و رعایت حق الناس جزو اولویتهای اصلی سازمان ملی استاندارد ایران است، اجرای این طرح به صورت مستمر ادامه دارد .
وی اضافه کرد: رعایت دقیق کمیت محصولات بسته بندی مهمترین مزیت این طرح است.