خسرو کیانی امروز پنجشنبه در شورای اداری شهرستان بن که با حضور استاندار چهارمحال و بختیاری و تعدادی از مدیران دستگاههای اجرایی استان برگزار شد، کانون سیل مردادماه پارسال چهارمحال و بختیاری را در روستای بارده شهرستان بن اعلام و تاکید کرد: در این راستا ۱۸۰ میلیارد ریال تسهیلات سیل کشاورزی به ۷۰۰ خانوار، ۳۵ میلیارد ریال تسهیلات خشکسالی به ۱۶۸ خانوار و ۱۳۹ میلیارد ریال تسهیلات معیشتی به ۳۱۸ خانوار روستای بارده شهرستان بن پرداخت شد که مجموع تسهیلات معیشتی این سیل در چهارمحال و بختیاری به ۴۶۳ خانوار پرداخت شده است.
وی با اشاره به پرداخت ۲۲۰ میلیارد ریال کمک بلاعوض در بخشهای مردمی حوزه مسکن و کشاورزی و معیشتی شهرستان بن در سال مردادماه پارسال افزود: در این حادثه ۲۷۴ خانوار ثبت سیستم صندوق بیمه حوادث شدند که در دست اقدام است.
کیانی تصریح کرد: در مجموع برای جبران بخشی از خساراتهای ناشی از جاری شدن سیلاب مانسون مردادماه سال گذشته در شهرستان بن ۱۴ هزار و ۶۷۰ میلیارد ریال تسهیلات و ۲۴۰ میلیارد ریال اعتبار از تملک داراییهای سرمایهای اختصاص پیدا کرد.
بیشتر بخوانید
مدیرکل دفتر مدیریت بحران استانداری چهارمحال و بختیاری یادآور شد: در سالجاری ۱۲ طرح اولویتدار با ۱۵۰ میلیارد ریال اعتبار عمرانی از محل ماده ۱۷ در شهرستان بن پیشبینی شده است.
کیانی اظهار داشت: همچنین از مجموع ۲۰ دستگاه تیغه برفروب توزیعی در سطح چهارمحال و بختیاری چهار دستگاه به شهرستان بن اختصاص یافت که دو تیغه به حوزه شهری و دو تیغه به بخش روستایی این شهرستان اختصاص داده شد.
کیانی گفت: ادارهکل راه و شهرسازی چهارمحال و بختیاری سالن چندمنظوره بن را هر چه سریعتر واگذار کند تا بتوان برای تکمیل و بهرهبرداری سریعتر آن اقدام کرد.
معاون هماهنگی برنامه و بودجه سازمان مدیریت و برنامهریزی چهارمحال و بختیاری با اشاره به روند اعتبارات تخصیص یافته گفت: ۴۶.۳ درصد از اعتبارات مصوب دور اول سفر رییسجمهور برای شهرستان بن محقق شده است.
اردشیر آذر نیز گفت: در دور اول سفر رییسجمهور به استان سه هزار و ۵۳۰ میلیارد ریال برای شهرستان بن مصوب شد که از این مبلغ یکهزار و ۶۳۸ میلیون و ۱۴۰ میلیون ریال برابر ۴۶.۳ درصد محقق شده است.
آذر تصریح کرد: شهرستان بن ۲ طرح ملی در حال انجام دارد که این طرحها شامل جاده چهارخطه بن به داران و طرح شبکه جمعآوری فاضلاب بن، اردل، سورشجان و باباحیدر است.
وی یادآور شد: پارسال برای جاده چهارخطه بن به داران ۴۷۰ میلیارد ریال اعتبار مصوب شد که از این مبلغ ۳۱.۴ درصد تخصیص پیدا کرد.
معاون هماهنگی برنامه و بودجه سازمان مدیریت و برنامهریزی چهارمحال و بختیاری اظهار داشت: برای تکمیل جاده چهارخطه بن به داران در شهرستان بن ۶۲۰ میلیارد ریال از محل اعتبارات سال ۱۴۰۲ پیشبینی شده است.
وی گفت: همچنین پارسال برای اجرای شبکه جمعآوری فاضلاب بن، اردل، سورشجان و باباحیدر ۲۱۰ میلیارد ریال اعتبار مصوب شد که با ردیفهای متفرقه ۳۱۰ میلیارد ریال تخصیص پیدا کرد.
آذر تاکید کرد: برای اجرای طرح شبکه جمعآوری فاضلاب بن، اردل، سورشجان و باباحیدر ۲۱۰ میلیارد ریال از محل اعتبارات سال ۱۴۰۲ تخصیص پیدا کرد.