استاندار فارس گفت: مدیران این استان در حال پیگیری هستند، ۱۰ هزار میلیارد تومانی که در سفر دوم رئیس جمهوری به استان مصوب شد، با ابلاغ بانک مرکزی اختصاص یابد.

محمدهادی ایمانیه در دیدار با دستیار وزیر کشور در امور صنعتی، درباره پروژه‌های بزرگ صنعتی و اقتصادی استان بحث و تبادل نظر کرد.

استاندار فارس در این دیدار با بیان اینکه فارس و شیراز امکانات و ظرفیت‌های مناسبی در بیشتر زمینه‌ها دارد، خواستار همکاری مشترک و دو طرفه شد و گفت: صنایع الکترونیک شیراز، یکی از ظرفیت‌هایی است که در شیراز وجود دارد و می‌تواند به دیگر استان‌ها خدمت ارائه کند.

ایمانیه بیان کرد: اکنون ساخت دوربین‌های نظارتی و پهپادها، دو ظرفیت بالفعل در شیراز است که می‌تواند با دریافت سفارش از سایر استان‌ها در شیراز تأمین شوند.

او همچنین گفت: بانک‌های خصوصی مابه‌التفاوت پرداخت وام تا ۵۰ درصد را که حدوداً ۱۲ همت است و مصوبه بانک مرکزی را دارد، سریعاً در استان پرداخت کنند. بانک‌های دولتی نیز مابه‌التفاوت تا ۸۰ درصد منابع را در قالب تسهیلات ارائه کنند.

نماینده عالی دولت در فارس بر ضرورت نوسازی ناوگان تاکسی‌رانی استان تاکید کرد و افزود: با یک خودروساز و یک بانک توافق کرده‌ایم تا ۱۵۰۰ تاکسی برقی را برای شهر شیراز تامین کنیم. در این حوزه نیز نیازمند همکاری و حمایت وزارت کشور هستیم.

او به مباحث مرتبط با ایجاد صنایع در استان اشاره کرد و گفت: باید مسائل مرتبط با محیط زیست صنایع را مدیریت کنیم، به نحوی که بدون آسیب به محیط زیست بتوانیم توسعه صنعتی داشته باشیم و در نشست مشترکی با حضور رئیس سازمان محیط زیست و وزیر کشور این موانع را برطرف کنیم تا شاهد ایجاد صنایع بویژه در حوزه فولاد و ایجاد زمینه‌های گردشگری باشیم.

صنایع بزرگ در ساخت نیروگاه‌های خورشیدی وارد شوند

استاندار فارس خواستار همکاری دولت در ایجاد نیروگاه‌های انرژی خورشیدی شد، بیان کرد: صنایع بزرگ استان با قطع برق طبیعتا متضرر می‌شوند؛ بنابراین باید شرایطی فراهم شود تا با مشارکت بخش خصوصی و حمایت‌های دولتی، صنایع بزرگ در ساخت نیروگاه‌های خورشیدی وارد شوند. تحقق این موضوع ضمن اینکه باعث تامین برق پایدار برای صنایع می‌شود، از حجم استفاده از برق شبکه خانگی می‌کاهد.

او با بیان اینکه مدیریت استان برای تامین زمین با هدف ایجاد نیروگاه خورشیدی همراهی می‌کند، ادامه داد: اگر بتوان از مکانیسم سهامی عام استفاده کرد و مردم را نیز در این حوزه وارد کرد، بخش اعظمی از مشکلات برق برطرف خواهد شد.

ایمانیه به اقدامات انجام‌شده در حوزه بازیافت پسماند نیز اشاره کرد و گفت: در زمینه ضایعات الکترونیک اقدامات خوبی شده و در مراحل بعد، در زمینه بازیافت از جمله آلومینیوم، شیشه و ... اقدام خواهد شد، البته به همراهی دستگاه‌های دولتی نیاز است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.