مدیرکل دفتر مهندسی و نظارت بر طرح‌های نیروگاه برق حرارتی گفت: از ابتدای دولت سیزدهم تاکنون ۴۱ واحد نیروگاه حرارتی جدید به ظرفیت پنج هزار و ۷۸۸ مگاوات وارد مدار شده است.

مدیرکل دفتر مهندسی و نظارت بر طرح‌های نیروگاهی شرکت برق حرارتی با اشاره به اینکه ظرفیت نیروگاه‌های حرارتی کشور به ۷۴ هزار و ۸۸۸ مگاوات رسیده است، گفت: ۶۲۳ واحد تولید برق حرارتی در ۱۴۱ نیروگاه کشور وظیفه تولید برق پایدار برای مشترکان سراسر کشور را بر عهده دارند که بیش از ۶۸ درصد از این ظرفیت در اختیار بخش خصوصی است.

اوافزود: از ابتدای شروع به کار دولت سیزدهم تاکنون ۴۱ واحد نیروگاه حرارتی جدید به ظرفیت پنج هزار و ۷۸۸ مگاوات در راستای کمک به کاهش ناترازی، اشتغال‌زایی و ایجاد برق پایدار در شبکه سراسری وارد مدار شده است. این واحدهای نیروگاهی شامل ۲۸ واحد گازی به ظرفیت سه هزار و ۷۵۲ مگاوات به همراه ۱۳ واحد بخار به ظرفیت دو هزار و ۱۳۶ مگاوات بوده که به شبکه برق کشور متصل شده‌اند و از محل احداث واحد‌های بخار یاد شده سالانه سه میلیارد و ۲۵۰ میلیون مترمکعب در مصرف سوخت صرفه‌جویی می‌شود.

وی ادامه داد: واحد‌های سنکرون شده جدید شامل بخش گاز نیروگاه‌های سیکل‌ترکیبی هنگام، ایران ال ان جی (سه واحد)، قشم پاسارگارد، آریان زنجان (دو واحد)، مهتاب کویر (دو واحد)، شهید باکری (دو واحد)، تربت‌حیدریه، فولاد بوتیا، دوکوهه، فولاد مبارکه، المهدی و واحد‌های گازی کوچک میانرود، زاهدان (سه واحد)، صبای دهلران (چهار واحد)، پتروشیمی کردستان (سه واحد) و پتروشیمی کرمانشاه بوده است.

سرداری افزود: همچنین در این مدت واحد‌های بخار نیروگاه‌های سیکل‌ترکیبی جهرم، هریس، ارومیه، چابهار، بعثت پارس‌جنوبی (دو واحد)، غرب کارون، عسلویه، فردوسی، خرم‌آباد، ارومیه و سبلان (دو واحد) نیز به شبکه سراسری برق کشور متصل شده است.

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار