رئیس ستاد انتخابات کشور از پیش‌بینی ۷ هزار صندوق اخذ رأی در کشور خبر داد و گفت: ‌اصرار بر پوشش ‌اینترنت در همه شعب اخذ رأی داریم.

سیدمحمد تقی شاهچراغی امروز در ستاد انتخابات خراسان جنوبی، با اشاره به ظرفیت نیروی انسانی خوب در این استان اظهار داشت: خراسان جنوبی به واسطه حضور مردم در عرصه‌های سیاسی و انقلابی جزو رتبه‌های برتر کشور در مشارکت سیاسی است.

رئیس ستاد انتخابات کشور با بیان اینکه تمرکز پرداخت اعتبارات ما بر مبنای اولویت بخشداری هاست، افزود: نیازمندی‌های مالی در روند انتخابات احصا شده و به در حال رفع مسائل هستیم.

شاهچراغی با تأکید بر ضرورت بررسی نیاز‌ها و آماده سازی شعب اخذ رأی گفت: همان طور که در دستورالعمل‌های آمده است میزان فراهم بودن امکانات شعب اخذ رأی بررسی کنید و به زودی نقاطی که نیاز به تقویت زیرساخت‌های ارتباطی از جمله فیبرنوری و آنتن دهی دارد آماده سازی خواهد شد.

رئیس ستاد انتخابات کشور با اشاره به اینکه برای تکمیل زیرساخت‌های ارتباطی در روز برگزاری انتخابات، پیش بینی‌های لازم صورت گرفته، اظهار داشت: ما اصرار بر پوشش کامل اینترنت در همه شعب اخذ رأی داریم که برای رسیدن به این هدف، اقدامات لازم در دستور کار است.

وی تصریح کرد: برگزار کننده انتخابات مردم هستند و در روز انتخابات اقشار مختلف مردم در شعب اخذ رای و بیش از ۷ هزار صندوق اخذ رأی به اجرای انتخابات خواهند پرداخت.

رئیس ستاد انتخابات کشور با اشاره به الگوی موفق مشارکت سیاسی مردم در خراسان جنوبی، گفت: تحقق مشارکت حداکثری مردم در انتخابات نیازمند مسئولیت پذیری و فعالیت همه آحاد و بخصوص گروه‌های مرجع اجتماعی همچون اساتید دانشگاه، معلمان، خانواده‌های معظم شهدا و معتمدین محلی و نخبگان است.

شاهچراغی گفت: مردم اثر قطعی را در دوام و بقای نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران دارند، خراسان جنوبی در دفاع از انقلاب اسلامی علی رغم همه مشکلات سرآمد است که این از افتخارات این سرزمین می‌باشد.

رئیس ستاد انتخابات کشور در پایان افزود: حضور حداکثری مردم در انتخابات موجب مایوس شدن دشمنان قسم خورده ملت ایران خواهد شد و انتخابات پُرشور در اصل تضمین کننده امنیت و پیشرفت کشور می‌باشد.

‌تقویت زیرساخت‌های انتخابات در خراسان جنوبی‌

 قناعت استاندار خراسان جنوبی نیز با اشاره به راهبرد‌های سلامت، امنیت، مشارکت و رقابت مورد تأکید رهبر معظم انقلاب برای انتخابات گفت: راهبرد مشارکت و رقابت انتخاباتی شامل سه ضلع حاکمیت، نخبگان سیاسی و مردم است، اما بحث سلامت و امنیت تنها در حیطه حاکمیت و دولت باید تأمین شود.

وی با بیان اینکه اشراف کامل امنیتی در استان خراسان جنوبی وجود دارد، افزود: بیشترین مرز مشترک را با کشور افغانستان داریم، اما از امنیت پایدار برخورداریم و مشکل و دغدغه‌ای هم در این زمینه نداریم.

به گفته قناعت؛ مؤلفه سلامت به اجرائیات یعنی تأمین نیروی انسانی، مباحث اعتباری، ایاب و ذهاب و پوشش آنتن دهی بر می‌گردد که امیدوارم نواقص اندک موجود تا انتخابات رفع شود.

استاندار  متذکر شد: در حوزه اجرا و نرم افزاری برای پوشش اینترنت و آنتن دهی، جلسات دیگری برای رفع کاستی‌ها برگزار می‌شود تا بدانیم ۹۶ درصد پوشش جغرافیایی اینترنت، چقدر از جمعیت را شامل می‌شود.

وی ادامه داد: در قانون علیه و یا به نفع کسی نباید کار شود که تاکنون در این مورد گزارشی در استان نداشتیم، این موضوع مهم و کلیدی باید توسط مسئولان رعایت شود.

قناعت با بیان اینکه حدود ۱۰ یا ۱۵ پروژه استان برای تکمیل نیاز به منابع اعتباری اندکی دارند که با افتتاح آن‌ها شاهد امیدآفرینی در جامعه خواهیم بود، تصریح کرد: فرمانداران، معاونین و بخشداران باید اولین نفراتی باشند که در جریان حوادث روایت اول را بازگو کنند تا خوراک بیگانگان نشود.

استاندار با تأکید بر اینکه از آن جایی که رئیس جمهور کاندیدای خبرگان استان ما شده اند خراسان جنوبی مورد توجه است، افزود: خراسان جنوبی، استان آرام و متدینی است و هرچه فضای تعاملی بیشتر باشد بهتر است.

به گفته وی؛ درصد مشارکت مردم استان خراسان جنوبی بالاست و برای این مشارکت بیشتر باید اشراف بر کار، حل مشکلات، مدیریت در صحنه، افتتاح پروژه ها، تعامل با مردم بیشتر مدنظر باشد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۳۰ ۲۰ دی ۱۴۰۲
رأی خواهم داد
آخرین اخبار