مئیر بن شبت مشاور امنیتی کابینه «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی در سالهای ۲۰۱۷ تا ۲۰۲۱، درباره وضعیت میدانی نبرد بین مقاومت فلسطین و رژیم صهیونیستی گفت: حماس در این مرحله با شناسایی نقاط ضعف اسرائیل، قویتر از گذشته ظاهر خواهد شد.
وی درباره تبعات شکست رژیم صهیونیستی از مقاومت فلسطین در عملیات طوفان الاقصی اظهار داشت: اگر موفق به از بین بردن حماس نشویم، بازدارندگی ما مقابل دیگر دشمنانمان از بین خواهد رفت و موجودیت (اسرائیل) در معرض خطر قرار خواهد گرفت.
این مقام امنیتی سابق رژیم صهیونیستی، از بین بردن زیرساختهای غزه یا به شهادت رساندن فرماندهان حماس را کافی ندانست و افزود: باید (همه) افراد حماس را از بین ببریم.
«بن شبت»، رسیدن به اهداف جنگ در غزه را زمان بر و سخت دانست و گفت: نیروهای ما باید در جایی علیه حماس بجنگند که بیشتر مردم آن طرفدار حماس هستند و از هر اقدامی علیه اسرائیل حمایت میکنند.
وی گفت: در شرایطی که مردم غزه از حماس حمایت میکنند ما برای حفاظت از نیروهای مان، نباید به مسائل انسانی توجه کنیم.
این مقام صهیونیست خواستار جلوگیری از ورود کمکهای بشردوستانه و سوخت به غزه شد و تصریح کرد: تصور اینکه دستگاه حاکمیتی غزه و مردم آن، از حماس جدا هستند، یک تصور غلط است و همه آنها یکی هستند.
«بن شبت» از آمریکا خواست برای اخراج رهبران حماس از قطر به این کشور فشار آورد تا موساد بتواند آنها را ترور کند.
روزنامه صهیونیستی «تایمز اسرائیل» امروز در گزارشی درباره افزایش محبوبیت حماس در میان فلسطینیها نوشت: حماس با آزاد کردن ۲۴۰ زندانی فلسطینی، در موقعیت برتری از نظر سیاسی قرار گرفته است و فلسطینیها عملیات طوفان الاقصی را یک دستاورد بزرگ میدانند که دوباره آرمان فلسطین را در جهان زنده کرده است.
این رسانه صهیونیستی به نظرسنجی مؤسسه تحقیقاتی «جهان عرب برای تحقیق و توسعه» اشاره کرد و نوشت: محبوبیت شاخه نظامی حماس (گردانهای عزالدین قسام) از زمان شروع (عملیات طوفان الاقصی) به ۸۹ درصد رسیده و «ابوعبیده» سخنگوی آن قهرمان جوانان فلسطینی شده است.
مقاومت فلسطین، در پاسخ به بیش از هفت دهه اشغالگری و تجاوز رژیم صهیونیستی علیه مردم غزه و دیگر مناطق سرزمینهای اشغالی، در هفت اکتبر (۱۵ مهر) عملیات طوفان الاقصی را علیه این رژیم آغاز کرد.
رژیم صهیونیستی که با هدف از بین بردن گروههای مقاومت فلسطین از جمله حماس و آزادی اسرای خود به غزه لشکرکشی کرده بود، بعد از ۴۸ روز جنایت در این منطقه، به اهداف خود نرسید و به مذاکره با مقاومت روی آورد.
زیاده خواهی تل آویو در برنامه تبادل اسرا موجب شکست مذاکرات و در نهایت، از سرگیری جنایات رژیم صهیونیستی در غزه شد.
ارتش اشغالگر صهیونیستی صبح روز جمعه (دهم آذرماه) پس از پایان موعد آتش بس موقت در غزه، بمباران این باریکه را ازسرگرفت و صدها فلسطینی را شهید کرد.