رئیس اداره دامپزشکی شهرستان آبیک گفت: نظارت بر روند رعایت ضوابط بهداشتی در کشتارگاه‌های طیور این شهرستان انجام شد.

صفرچی رئیس اداره دامپزشکی شهرستان آبیک گفت: در کشتارگاه طیور بازرسین بهداشتی و ناظر ذبح شرعی در زمان تولید مرغ در کشتارگاه حضور دارند که محصولی سالم به دست مصرف کنندگان برسد.

صفرچی تصریح کرد: بازدید‌های سرزده از مراکز کشتارگاهی و تولید فرآورده‌های خام دامی در دستور کار این اداره قرار دارد که مجوز بهداشتی خودرو‌های حمل مرغ زنده و کشتار شده، نحوه رعایت ضوابط بهداشتی در محیط کشتارگاه، دمای آب چیلر‌ها و سردخانه‌های موجود درکشتارگاه و نحوه بسته بندی محصول نهایی مورد بررسی قرار می‌گیرد.

رئیس اداره دامپزشکی شهرستان آبیک به عموم مردم توصیه کرد در صورت مشاهده موارد غیر بهداشتی مرتبط با فرآورده‌های خام دامی با شماره تلفن ۴ رقمی ۱۵۱۲ تماس بگیرند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.