دادستان مرکز استان گلستان گفت: تمام فعالیتهای قضایی، حمایتی و اجتماعی و ظرفیتهای دستگاههای متولی در حوزه کودکان و زنان مانند کمیته امداد، بهزیستی، شهرداری، آموزش و پرورش و انتظامی با نظارت دادستانی در قالب این مجتمع متمرکز میشود.
محمود اسپانلو با اشاره به تجربه موفق استان خراسان رضوی در ایجاد این مجتمع برای تمرکز اقدامات حمایتی در شناسایی و کاهش اسیبهای اجتماعی، افزود: ۲ شعبه دادسرای گرگان شامل شعبه سرپرستی و شعبه دادیاری در این مجتمع مستقر و تمام پروندههای مربوط به آسیبهای اجتماعی در حوزه کودکان و زنان که نیازمند حمایت هستند با کمک نهادهای همکار پیگیری و مرتفع شود.
وی گفت: یک نماینده از تمام دستگاههای حمایتی استان، خیران و مددکاران اجتماعی نیز در این مجتمع مستقر میشوند تا به صورت متمرکز اقدامات مورد نیاز برای حمایت از مراجعان به این مرکز را، انجام دهند.
وی ادامه داد: کودکان کار، کودکان بی سرپرست و بدسرپرست و کودکان بازمانده از تحصیل محور اصلی اقدامات این مجتمع خواهند بود و تلاش میکنیم با کمک نهادهای حمایتی سطح زندگی افراد اسیب دیده را ارتقا دهیم.
او افزود: با کمک خیران و دستگاههای متولی مهارتهای اجتماعی، مهارتهای فنی و حرفهای هم در این مرکز با استفاده از تجربیات خانههای فرهنگ شهرداری گرگان در این مرکز دنبال خواهد شد.
جلسه هماهنگی برای راه اندازی مجتمع شوق زندگی با حضور مدیران کل نهادهای حمایتی و شهردار گرگان در دفتر دادستان برگزار و آخرین اقدامات برای راه اندازی این مجتمع بررسی شد.