غلامعلی حیدری در نشست با دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد به مناسبت ۱۶ آذر روز دانشجو، اظهار داشت: با توجه به نرخ بالای بیکاری در استانهای زاگرس نشین، در قالب این ستاد کارگروههای مختلف از جمله صنعت، مالی اعتباری، کشاورزی، گردشگری و بهداشت و درمان تعریف شده است.
وی افزود: چهارمحال و بختیاری پیشنهاد راهبردی تاسیس ستاد ویژه توسعه استانهای زاگرس نشین را در دور دوم سفراستانی رییسجمهور به این استان ارائه و مورد تصوب دولت قرار گرفت.
حیدری با اشاره به اینکه خدمت به مردم شب و روز و تعطیل و غیرتعطیل معنا ندارد، اضافه کرد: نرخ بیکاری چهارمحال و بختیاری براساس اعلام مرکز آمار ایران در پایان ۱۴۰۱ در این استان هشت رتبه بهبود پیدا کرد و امروز رتبه ۱۰ را دارد.
وی افزایش ۲۰۰ درصدی صادرات غیرنفتی، فعال کردن ۶۸ بنگاه و کارگاه راکد، افزایش سطح گلخانهها از ۳۰ به۸۰ هکتار و برنامهریزی برای افزایش این رقم به ۵۰۰ هکتار را از جمله دستاوردهای مهم استان طی ۲ سال گذشته عنوان کرد.
حیدری یادآور شد: چهارمحال و بختیاری از استانهای با قابلیت گردشگری بالا به شمار میرود و به همین دلیل توسعه سند آمایشی و گردشگری این استان در دستور کار قرار دارد و در این ارتباط تاکنون ۸۰ مجوز در بخش گردشگری صادر شده است.
بیشتر بخوانید
وی با تاکید بر توسعه مجتمع دامداریها، بیان داشت: از ۴۳ شهر موجود در چهارمحال و بختیاری در ابتدای کار دولت تنها ۹ شهر دارای مجتمع دامداری بود که امروز با تدوین توسعه آمایشی دامداری مجتمعهای دامداری در همه شهرهای استان توسعه مییابد.
حیدری توسعه صنایع تبدیلی را از دیگر رویکردهای استان عنوان کرد و گفت: در این ارتباط برای جلوگیری از خامفروشی محصولات بحث زنجیره ارزش مطرح است که تاکنون نخستین زنجیره ارزش بادام برای این استان به تصویب رسیده است.
وی با اشاره به اینکه نخستین شهرک تخصصی بادام کشور در شهر سامان آماده واگذاری است، افزود: ۷۰ قطعه زمین در۴۰ هکتار در شهرک تخصصی بادام پیشبینی شده که ۶۰ درصد آن دانش بنیان میباشد.
حیدری با اشاره به بهرهبرداری ساختمان پارک علم و فناوری شهرکرد در دور دوم سفر استانی رئیس جمهوربه چهارمحال و بختیاری، اضافه کرد: تا پیش از این شرکتهای دانش بنیان استان فضای مناسبی در اختیار نداشتند که با احداث و بهرهبرداری از این واحد ساختمانی مشکل فضای حدود ۲۰۰ شرکت استان برطرف شده است.
وی با اشاره به موقعیت خاص و توپوگرافی چهارمحال و بختیاری، بیان داشت: ۸۵ درصد فضای این استان کوهستانی است که با گامهای مهم برداشته شده در این خصوص، استان امروز در بخش نهضت ملی مسکن رتبه ۹ کشور را از آن خود کرد.
به گفته حیدری، سهم استان از طرح نهضت ملی مسکن ۵۷ هزار واحد مسکونی شهری و روستایی است که تاکنون ۷۵ درصد از زمینهای مورد نیاز این طرح در استان تامین شده است.
وی در خصوص طرح جهاد آبرسانی و برطرف کردن مشکل ۲۰۰ روستا در استان، اظهار داشت: براساس انعقاد قرارداد با قرارگاه محرومیت زدایی امام حسن (ع) تلاش میشود تا پایان کار دولت سیزدهم جشن آبرسانی در این روستاها برگزار شود.
استاندار چهارمحال و بختیاری یکی از مزایای دور دوم سفر استانی دولت را سرعتبخشی در تخصیص اعتبارات سفر اول عنوان کرد و گفت: همزمان با سفر دوم رئیسجمهور به چهارمحال و بختیاری ۲۷ هزار میلیارد ریال از اعتبارات استان در حال تخصیص است.
وی ایجاد وفاق و همدلی، سرعت بخشی در تزریق اعتبارات سفر دور نخست، تقویت سرمایهگذاری هدلینگها و سازمانهای ملی، ایجاد تعهدات مناسب، برطرف کردن مشکلات برخی مصوباتی که در سفر اول با مشکل روبرو بودند، تامین تسهیلات ویژه برای بانکها را از مهمترین رهاوردهای دور دوم سفر استانی دولت به چهارمحال و بختیاری عنوان کرد.
حیدری با قدردانی از استقبال پرشور مردم از رییس دولت سیزدهم در دور دوم سفر استانی، گفت: مردم در آیین استقبال از رئیس جمهور سنگ تمام گذاشتند و همین امر موجب شد نگاه دولت به مردم این استان بیش از گذشته مثبتتر شود.
وی با تاکید بر اینکه این مردم شایسته خدمتگذاری هستند، اضافه کرد: حضور پرشور ملت بصیر در استقبال از ردیس جمهور مسئولیت ما را در مقابل آنان چند برابر میکند.
حیدری تاکید کرد: این اطمینان وجود دارد که ملت فهیم و بصیر چهارمحال و بختیاری با حضور پرشور خود در عرصه انتخابات حماسه دیگری خلق میکنند.
استاندار چهارمحال و بختیاری با اشاره به حضور دانشجویان در به ثمر رساندن انقلاب اسلامی و پس از آن در تسخیر لانه جاسوسی گفت: امروز مهمترین وظیفه دانشجویان جهاد تبیین و جهاد علمی است که باید به خوبی مورد توجه قرار گیرد.
وی تاکید کرد: امروز دشمن برای پیشگیری از رسیدن ایران اسلامی به قله در تلاش است که دانشگاهها را از فعالیت باز دارد.
به گفته حیدری، امروز دانشگاه در کشور الهامبخش و امید بخش است و رسیدن به جایگاه بلند علمی تنها با حمایت دانشجویان امکان پذیر است.
استاندار چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه امروز دانشگاه و دانشگاهیان مسئولیت تمدن سازی را برعهده دارند، ادامه داد: اگر امروز صحبت از تمدن نوین اسلامی، ایران قوی، مرجعیت علمی و کسب کرسیهای بزرگ فکری و اندیشه میشود این سهم مهم برعهده دانشگاهیان و دانشجویان است.