طالب محمدی رئیس آموزش وپرورش استثنایی استان کردستان در حاشیه بازدید از غرفه دست سازه های دانش آموزان با نیازهای ویژه که به مناسبت گرامیداشت هفته تکریم افراد دارای معلولیت در سالن امام خمینی(ره) اداره کل آموزش و پرورش استثنایی استان برگزار شد؛ به نقش مهارت آموزی در بروز خلاقیت های دانش آموزان اشاره و تأکید کرد: اجرای دوره های آموزشی ، ارتقای مهارت های فنی و شایستگی های شغلی، آموزش کار آفرینی، مهارت های فنی، کسب و کار زمینه ورود دانش آموزان مستعد با نیازهای ویژه رابه بازار کار در آینده فراهم می کند.
وی با برشمردن اشتغال پایدار بعنوان دغدغه مهم دانشآموزان استثنایی، گفت: اگر امکانات و بستر مناسب جهت رشد و خلاقیت این دانش آموزان فراهم شود، آن ها می توانند محدودیت های خود را پوشش دهند و توانمندی هایشان را به نمایش بگذارند.
محمدی هدف از برگزاری این نمایشگاه را آگاهی بخشی، آشنایی با استعدادها، نمایش توانمندی ها، ارتقای اعتماد به نفس و ایجاد نگرش مثبت جامعه نسبت به دانش آموزان با نیازهای ویژه عنوان کرد و افزود: مهارت آموزی فرصتی برای رشد و شکوفایی استعدادها ،ارتقای دانش ، نگرش و کشف خلاقیت ها در دانش آموزان با نیازهای ویژه است.
رئیس آموزش وپرورش استثنایی استان کردستان با بیان اینکه مفاهیم آموزش شغلی می تواند در خلال برنامه ریزی تحصیلی به دانش آموزان آموزش داده شود، بیان کرد: تلاش ما ایجاد زمینه و آماده سازی دانش آموزان با نیازهای ویژه برای ورود به بازار کار و داشتن یک زندگی مستقل برای تأمین آینده ی آن ها است.
وی مهارت آموزی را فرصتی برای خودکفایی دانش آموزان با نیازهای ویژه عنوان کرد و ادامه داد: خودباوری و خوداتکایی از محوری ترین اصول تربیتی دانش آموزان است که باید در آموزش و تربیت دانش آموزان مد نظر قرار گیرد.
محمدی با اشاره به اهمیت مهارتآموزی در نظامهای آموزشی پیشرفته یادآور شد: «داشتن شناخت» لازمه حرکت در مسیر موفقیت است و با شناخت کافی میتوان در رسیدن به اهداف، کسب دانش و پرورش نسل کار آمد موفق بود.