به نقل از دفتر رسانه ای جریان حکمت ملی عراق، «سید عمار حکیم» در پیامی ضمن حمایت از اقدام آنتونیو گوترش، برای فعالسازی ماده ۹۹ درباره غزه گفت: به موجب این ماده، جنایات در حق غیرنظامیان تهدید فراگیر امنیت و ثبات بینالمللی است.
وی اضافه کرد: تاکید میکنیم که این ماده به صورت تمام و کمال درباره بمباران زمینی و هوایی به منطقه محاصره شده غزه و استفاده از سلاح و بمب و موشکهای فسفری ممنوعه از سوی رژیم صهیونیستی قابل اجراست.
رهبر جریان حکمت ملی عراق افزود: حملات رژیم صهیونیستی به موجب معاهدات متعدد بینالمللی مصداق کشتار دستهجمعی تمامعیار است و رژیم صهیونیستی امکان فرار از مجازات را ندارد.
حکیم تاکید کرد که این قوانین دخالت فوری جامعه جهانی برای توقف فجایع و ریخته شدن خون انسانها و کشتار سازماندهی شده افراد و همه ابعاد زندگی را لازم میکند.
سخنگوی وزارت بهداشت در غزه گفت: از ابتدای تجاوز صهیونیست ها به غزه تاکنون ۱۷ هزار و ۱۷۷ نفر در این منطقه به شهادت رسیدهاند.
وی شمار زخمی های تجاوز ۲ ماهه رژیم صهیونیستی به نوار غزه را نیز ۴۶ هزار نفر اعلام کرد.
گروههای مقاومت فلسطین ۱۵ مهرماه برابر با هفتم اکتبر ۲۰۲۳، عملیات غافلگیرکنندهای با نام «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم اسرائیل آغاز کردند که سرانجام پس از ۴۵ روز نبرد و درگیری، سوم آذرماه ۱۴۰۲ برابر با ۲۴ نوامبر ۲۰۲۳، میان اسرائیل و حماس آتش بس موقت چهار روزه یا همان وقفه برای تبادل اسرا میان حماس و اسرائیل برقرار شد.
به دنبال پایان آتش بسموقت چهار روزه میان حماس و اسرائیل، قطر به عنوان یکی از کشورهای میانجی اعلام کرد که توافق حماس و تل آویو برای تمدید آتش بس به مدت ۴۸ ساعت حاصل شده است. حماس هم اعلام کرد که با قطر و مصر در مورد تمدید آتشبس بشردوستانه موقت برای ۲ روز دیگر، بر اساس همان شروط آتشبس قبلی به توافق رسیده است.
سرانجام صبح جمعه ۱۰ آذر برابر با اول دسامبر ۲۰۲۳، آتشبس موقت به پایان رسید و رژیم اسرائیل حملات علیه غزه را از سرگرفت. این رژیم برای تلافی حملات غافلگیرکننده «طوفان الاقصی» و جبران شکست خود و توقف عملیات مقاومت، تمام گذرگاههای نوار غزه را بسته و در حال بمباران این منطقه است.