مجید چگنی با اشاره به اینکه ۴۳ شهر و هشت هزار و ۳۰۰ صنعت در مناطق محروم به شبکه گاز کشور متصل شدهاند که قابل مقایسه با دورههای قبل نیست تصریح کرد: در دولت سیزدهم، بیش از پنج هزار و ۷۰۰ روستا، به شبکه گاز متصل شدهاند.
وی افزود: توسعه گازرسانی در مناطق و استانهای محروم به اندازه دیگر استانها حائز اهمیت است و تلاش شده که در این دو سال، بیشتر شهرها و روستاهای این استانها از نعمت گاز بهرهمند شوند.
معاون وزیر نفت با اشاره به اهمیت گازرسانی به مناطق محروم، افزود: گازرسانی به هر نقطهای صورت گیرد به دنبال آن صنعت و شغل نیز ایجاد خواهد شد.
چگنی افزود: در دو سال نخست دولت سیزدهم، پنج هزار و ۲۷۹ روستا با ۳۰۷ هزار خانوار و ۴۱ شهر با بیش از ۹۴ هزار خانوار گازرسانی شدهاند. ۹۸.۶ درصد از جمعیت شهری و ۸۶.۳ درصد از جمعیت روستایی تحت پوشش گازرسانی هستند و بیش از ۲۷.۵ میلیون مشترک (افزون بر ۳۱ میلیون واحد) تحت پوشش گازرسانی قرار دارند.
سرپرست شرکت گاز استان نیز در این آیین با بیان اینکه برای گاز رسانی به ۱۲۰ روستای استان ۴۵۰ کیلومتر شبکه توزیع،۲۵۰ کیلومتر خط تغذیه و۲۲ ایستگاه تقلیل فشار به همراه ۱۱هزار علمک احداث شده است گفت: برای گازرسانی به روستاهای استان ۱۳ هزار میلیارد ریال هزینه شده است.
ایمانی با بیان اینکه در سال ۱۴۰۱ بیش از هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای گازرسانی به روستاهای صعب العبور استان جذب شد، گفت: از ابتدای سال تاکنون گازرسانی به ۴۸ روستا محقق شده که ۱۵ روستا در پایین دست سد امیرکبیر، ۵ روستا در شهرستان نظرآباد و ۲۸ روستا در شهرستان طالقان است.
وی گفت: اکنون گازرسانی به ۵۷ روستا و یک شهر دیگر شامل ۳۷ روستا در بالا دست سد امیرکبیر، شهر آسارا و ۲۰ روستا در شهرستان طالقان (۱۳ روستای پایین طالقان و ۷ روستا بالا طالقان) علیرغم بارش برف و باران در ماههای و سرما زیر صفر در حال اجرا است.
وی افزود: این پروژهها در مجموع حدود ۹۰ درصد پیشرفت دارند که تا دو ماهه آینده تزریق گاز در آنها صورت خواهد گرفت.