مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی سیستان و بلوچستان گفت: ۶ هزار و ۲۴۸ ابلاغیه رفع نقص کارگاه‌ها تا پایان آبان ماه جاری در این استان صادر شده است.

خلیل احمد سلامی گفت:  در اجرای ماده ۸۵ قانون کار، بازرسی‌های ادواری و موردی از کارگاه‌ها برای نظارت بر حسن اجرای این قانون و مسائل مرتبط با ایمنی و حفاظت فنی بوده انجام می‌شود که هدف اصلی آن با اولویت تأمین ایمنی، پیشگیری از حوادث، حفظ و صیانت از کارگران همچنین مسائل مرتبط با حقوق و مزایای قانونی کارگران شاغل در این کارگاه‌ها است.

وی افزود: در هشت ماه گذشته امسال، بازرسان کار سیستان و بلوچستان هشت هزار و ۵۲۵ بازرسی از کارگاه‌های استان به صورت ادواری و موردی یا کارگاه‌های پرخطر انجام داده‌اند که منجر به صدور۶ هزار و ۲۴۸ ابلاغیه رفع نقص در این کارگاه‌ها شده است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی سیستان و بلوچستان خاطرنشان کرد: در این استان تلاش شده تا با نظارت و آموزش ایمنی در واحد‌های کاری در پیشگیری از وقوع حوادث کارگاهی با همکاری تشکل‌های کارگری و کارفرمایی و استفاده از ظرفیت سازمان‌ها و نهادها، اقدامات مؤثری در راستای صیانت از نیروی کار صورت گیرد.

وی گفت: صیانت از نیروی کار از جمله اولویت‌های وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به شمار می‌رود و در این خصوص کمیته حفاظت فنی در کارگاه‌های بالای ۲۵ نفر به منظور حفاظت از نیروی کار تشکیل شده که ضمن خودارزیابی در کارگاه، از نیروی کار و سرمایه‌های مجموعه صیانت می‌کنند.

سلامی تصریح کرد: برابر ماده ۹۸ قانون کار، بازرسان کار و کارشناسان بهداشت کار در حدود وظایف خود حق دارند بدون اطلاع قبلی در هر موقع از شبانه روز به موسسات مشمول قانون کار ورود کرده و به بازرسی بپردازند.

وی ادامه داد: همچنین بر اساس ماده ۱۰۴ قانون کار، کارفرمایان و دیگر کسانی که مانع ورود بازرسان کار و کارشناسان بهداشت کار به کارگاه‌های مشمول این قانون شوند یا از انجام وظیفه آن‌ها ممانعت و از دادن اطلاعات و مدارک لازم به آن‌ها خودداری کنند، حسب مورد به مجازات‌های مقرر در این قانون محکوم خواهند شد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.