تولید ۱۳ تن و ۷۷۰ کیلوگرم ماهی قزل آلا در کرمانشاه

مدیرکل شیلات استان کرمانشاه برآورد کرد، امسال تولید ماهی قزل‌آلا در استان به ۱۳ تن و ۷۷۰ کیلوگرم برسد.

سهراب صحرایی مدیرکل شیلات استان کرمانشاه با بیان اینکه افزایش تولید ماهیان سردابی را در برنامه داریم، گفت : برآورد می‌شود امسال میزان تولید ماهیان سردابی در استان به ۱۳ تن و ۷۷۰ کیلوگرم برسد.

 صحرایی افزود: سال گذشته در مجموع ۱۳ تن و ۶۵۱ کیلوگرم ماهی سردابی در استان کرمانشاه تولید شده بود.

مدیر کل شیلات استان کرمانشاه با بیان اینکه افزایش تولید ماهیان سردابی با توسعه پرورش این نوع ماهی‌ها در دریاچه سد‌های مخزنی و اراضی پایاب سد‌ها در استان دنبال می‌شود، یادآور شد: علاوه بر این‌ها در پی افزایش تولید ماهیان سردابی با مکانیزه کردن مزارع هم هستیم.

صحرایی با بیان اینکه پرورش ماهیان سردابی در استان کرمانشاه به چندین شکل شامل مزارع منفرد، مزارع مجتمع، مزارع خرد دو منظوره و پرورش ماهی در قفس انجام می‌شود، اضافه کرد: هم‌اکنون استان کرمانشاه ۳۷۲ مزرعه فعال تولید ماهی سردابی دارد که عمده این مزارع در شهرستان دالاهو قرار دارند. 

صحرایی یادآور شد: در همه شهرستان‌های استان کرمانشاه بجز شهرستان قصرشیرین مزرعه پرورش ماهیان سردابی داریم.

وی ادامه داد: هم اکنون تنها گونه ماهیان سردابی پرورشی در استان گونه قزل آلا بوده که بیشترین تولید استان به قزل الای رنگین کمان اختصاص دارد .

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.