مریمالسادات طباطبایی با اشاره به نقش تعیینکننده زنان در فعالیتهای توسعهای و پیشرفت جامعه و اینکه زنان نیمی از جمعیت فعال در هر جامعهای را تشکیل میدهند، گفت: یکی از اقدامات موثر دولت سیزدهم توجه ویژه به جایگاه مدیریتی زنان بوده و برای ارتقای این وضعیت نیز تلاشهای زیادی صورت گرفته است.
وی افزود: حضور بانوان در عرصههای مدیریتی استان کرمان هم مشهود است و در ردههای ارشد و میانی فرمانداریها، دستگاههای اجرایی و نهادهای دولتی و غیردولتی، بانکها، دانشگاههای علوم پزشکی، حوزه آموزش عالی، آموزش و پرورش، شهرداریها و ... شاهد مدیریت موفق آنها هستیم.
مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری کرمان تصریح کرد: هم اکنون در دستگاه اجرایی استان کرمان بیش از ۸۰ مدیر در ردههای ارشد و میانی از بانوان هستند.
طباطبایی گفت: از جمله پستهای حساس و کلیدی بانوان استان و در رده مدیران ارشد میتوان به فاطمه معین الدینی رئیس دانشگاه پیامنور استان کرمان، صدیقه کاظمینیا مدیرکل دامپزشکی استان، آسیه عباسی مسئول دفتر نمایندگی وزارت امور خارجه در کرمان، ریحانه شهیدی مدیر مرکز اسناد و کتابخانه ملی منطقه جنوب شرق، فاطمه حسینی صفا مدیر امور شعب بانک صادرات استان اشاره کرد.
وی افزود: در استانداری کرمان و مرکز مدیریت استان نیز معاونت انتظامی و مبارزه با قاچاق کالای دفتر امور امنیتی و انتظامی، معاونت دفتر هماهنگی امور اقتصادی، معاونت امور آسیبها و مسائل اجتماعی و معاونت تشکلها و مشارکتهای دفتر امور اجتماعی و فرهنگی، معاون دفتر امور بانوان و خانواده و معاون روابط عمومی و تشریفات دفتر استاندار در دست بانوان است.
طباطبایی تصریح کرد: معاونان ادارات کل هلالاحمر، کمیته امداد امام خمینی (ره)، صنعت و معدن و تجارت، استاندارد، ثبت احوال، دامپزشکی، آموزش و پرورش، انتقال خون، کتابخانههای عمومی، توزیع برق شمال، دانشگاه تحصیلات تکمیلی نیز از جامعه بانوان هستند.
مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری کرمان گفت: در حوزه دانشگاههای علوم پزشکی و مراکز بهداشت و درمان شهرستانها، شهرداریها، ادارات شهرستانی هلالاحمر، کمیته امداد، کتابخانههای عمومی، مراکز دانشگاههای پیامنور، بنیاد شهید و امور ایثارگران، ورزش و جوانان، فرهنگ و ارشاد اسلامی، تامین اجتماعی، بهزیستی، بیمه سلامت، دامپزشکی، آموزش و پرورش نیز حضور بانوان را در منصبهای مدیریتی شاهد هستیم.