مدیر جهاد کشاورزی شهرستان شیراز، گفت: برداشت محصول زعفران از سطح ۲۲ هکتار از مزارع شهرستان انجام شد.

ذبیح‌الله سیروسی با بیان اینکه کشت محصول زعفران اگر مبتنی بر اصول فنی و زیر نظر کارشناسان صورت گیرد می‌تواند رونق اقتصادی را برای کشاورزان به دنبال داشته باشد، گفت: پیش‌بینی می‌شود محصول خشک تولیدی زعفران شهرستان، امسال حدود ۷۰ کیلوگرم شود. 

او همچنین بیان کرد: به طور متوسط هر هکتار زمین کشاورزی اختصاص یافته به کشت زعفران نیازمند چهار تا پنج تن پیاز زعفران است که بعد از گذشت ۲ سال از کشت به مدت هفت سال محصول تولید خواهد کرد که بهره‌وری اقتصادی عملکرد گل‌دهی زعفران از سال دوم کشت پیاز آغاز و برای پنج تا هفت سال متوالی ادامه دارد.

سیروسی بیان کرد: از آنجا که عمده نیاز آبی گیاه زعفران توسط باران و برف تامین می‌شود و همچنین در تابستان برخلاف بسیاری از محصولات کشاورزی نیازی به آبیاری زیادی ندارد، کشت محصول زعفران یکی از گزینه‌های پیشنهادی کارشناسان این مدیریت برای رهایی از کم‌آبی و سودآور برای کشاورزان منطقه است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.