حمیدرضا کریمی فرد گفت: دانش آموزان بازوان توانمندی برای کمک به مدیریت مصرف انرژی هستند و نهاد آموزش و پرورش با توجه به جامعه هدف و فراگیری افراد تحت پوشش نیز میتواند تاثیر بسزایی در نهادینهکردن الگوهای مدیریت مصرف برق در جامعه داشته باشد.
او در خصوص لزوم فرهنگ سازی مصرف بهینه انرژی از پایه ابتدایی به دانش آموزان تاکید کرد و افزود: به دلیل آموزش پذیرتر بودن دانش آموزان در مقاطع ابتدایی، آنان از همان ابتدا با فراگرفتن آموزشهای لازم در موضوع انرژی برق، سفیران مناسبی در خانواده بوده و با رعایت موارد لازم و نیز یادآوری آن بــه والدین، میتوانند به اصلاح الگوهای مصرف و کاهش مصارف غیر ضروری در ســاعات اوج بار شبکه برق کمک کنند.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان فارس، بر نقش موثر دانش آموزان در خانوادهها در زمینه مدیریت مصرف برق، تاکید کرد و گفت: در شرایط کنونی که کشور با ناترازی تولید به عنوان معضل ملی، مواجه است هر کدام از دانش آموزان میتوانند به مأموران برق تبدیل شوند و نقش قابلملاحظهای در ترویج فرهنگ صرفه جویی مصرف برق و نهادینه سازی مصرف بهینه انرژی در خانوادههای خود ایفا کنند.
مدیر توزیع نیروی برق شهرستان گراش نیز در جمع دانش آموزان یکی از مدارس ابتدایی این شهرستان در خصوص فرهنگ سازی مدیریت مصرف برق بیان داشت: در راستای گسترش فرهنگ مدیریت مصرف و آشنایی هر چه بیشتر دانش آموزان با صنعت برق، این جلسه و بازدید آموزشی برگزار شد.
قدرت اله فانی، استفاده از ظرفیت اجتماعی مدارس و دانش آموزان برای اصلاح الگوی مصرف برق در خانوادهها را روشی موثر و ارزنده در جهت ترویج فرهنگ مدیریت مصرف برق از عنوان کرد و افزود: در این جلسه دانش آموزان با راهکارهای مدیریت مصرف برق در ساعات اوج مصرف و همچنین نکات ایمنی آشنا شدند.
اوابراز امیدواری کرد با انجام چنین اقداماتی و ارتقای سطح آگاهی و تغییر نگرش دانش آموزان در زمینه بهینه سازی مصرف انرژی برق بتوانیم به فرهنگسازی این مهم در جامعه کمک نماییم.