بسیاری از مردم در دهه شصت شاهد اقدامات تروریستی سازمان منافقین در ایران بودهاند و آنها را دیده و به یاد دارند، نگارنده خود شاهد چندین اقدام تروریستی از سوی گروه منافقین و به شهادت رسیدن جمعی از مردم بوده است.
نیروهای این گروه تروریستی به سادگی هرچه تمامتر و با بیرحمانهترین شکل مردم را به رگبار میبستند و یا با بمب گذاری در مغازه، اتوبوس و باجههای زرد رنگ تلفن، آنها را به شهادت میرساندند. در کنار چنین اقدامات تروریستی و جنایتکارانه که به نام «اقدام برای آزادی خلق!» انجام میشد، سازمان منافقین با نفوذ به نهادهای حساس انقلاب، جمع زیادی از مسئولان ارشد کشور که وجود آنها میتوانست بسیاری از مشلات را حل کند، ترور کرد.
ترور شهید بهشتی که حضرت امام (ره) او را «یک ملت» میدانست و یا ترور شهیدان رجایی و باهنر رئیس جمهور و نخست وزیر کشور که تنها چند ماه از آغاز دولت آنها گذشته بود، باعث ایجاد اختلال در اداره کشور شد.
جنایاتی که گروه تروریستی منافقین که با نام سازمان مجاهدین خلق فعالیت میکردند، در جهان بیسابقه است، اما با وجودی که این گروه اعمال تروریستی خود را آشکارا انجام میداد و رسماً هم بر عهده میگرفت، نه تنها از سوی کشورهای مدعی حقوق بشر محکوم نشد، بلکه از آنها حمایت شد و پس از مقابله جدی مردم و مسئولان با این سازمان جنایتکار بسیاری از آنها از ایران گریختند و بسیاری هم از کرده خود پشیمان شده و توبه کردند با این حال بسیاری از همان توابین با فرار از ایران، به سازمان منافقین در عراق و چند کشور غربی پیوستند و به اقدامات تروریستی و جنایتکارانه خود علیه مردم ایران، مسئولان و دانشمندان کشور ادامه دادند.
اکنون پس از گذشت بیش از ۴۰ سال از جنایاتی که منافقین در ایران و حتی خارج از کشور مرتکب شدهاند، دادگاهی برای رسیدگی به اعمال تروریستی و جنایتکارانه آنها تشکیل شده است.
هر چند این دادگاه و محکمه، بدون حضور عوامل جنایتکار سازمان منافقین برگزار میشود، اما همین دادگاه میتواند چهره واقعی و کریه آنها را به افکار عمومی جهان بشناساند و باعث شود تا مردم جهان مواضع خود را با مواضع دولتهای حامی منافقین تغییر دهند.
با وجودی که منافقین مرتکب جنایات زیادی علیه مردم ایران شدهاند، اما با تبلیغات رسانهای معکوس از سوی رسانههای دولتهای حامی منافقین، ماهیت و چهره واقعی این سازمان به دنیا معرفی نشده است.
کشورهای حامی منافقین همچون دولت فرانسه، آلمان، آمریکا، آلبانی و برخی دیگر، با حمایت از آنها و در اختیار گذاشتن پایگاه به آنها سعی کردهاند این سازمان تروریستی را مظلوم جلوه دهند و با بزرگنمایی اعدام چند تن از نیروهای منافقین که اقدام به کشتار مردم بیگناه ایران کرده بودند، ایران را متهم به نقض حقوق بشر کنند در حالی که اسناد و مدارک جنایات این گروه تروریستی موجود است و کافی است فیلمها و عکسهای جنایاتی که منافقین در عملیات فروغ جاویدان در استان کرمانشاه علیه مردم بیدفاع شهرهای این استان مرتکب شدند در سطح گسترده در رسانههای جهان منتشر و پخش شود آنگاه حامیان این سازمان تروریستی خواهند دید که افکار عمومی جهان که اکنون دوره بیداری خود را تجربه میکند چه واکنشی نشان خواهند داد.
همانگونه که هم اکنون افکار عمومی جهان از واقعیات جنایاتی که رژیم صهیونیستی علیه مردم فلسطین و غزه مرتکب میشود آگاه شده و موضع گیری میکنند و با تظاهرات خود در خیابانهای شهرهای اروپایی و آمریکا اعتراض و انزجار خود را علیه صهیونیستها نشان میدهند، قطعاً علیه حضور نیروهای سازمان منافقین در کشور و حمایت دولتهای خود از این گروه تروریستی اعتراض خواهند کرد.
قدر مسلم انجام اقدامات حقوقی و قضایی در سطح بینالمللی نیز میتواند هم منافقین را محکوم کند و چهره این گروه تروریستی را به جهان معرفی کند و هم حقانیت ایران اسلامی را اثبات کند که به واسطه تبلیغات منفی مظلوم واقع شده و جای جلاد و شهید در جنگ رسانهای و جنگ روانی دشمن تغییر کرده است.
اگر دادگاههای بینالمللی در چارچوب وظایف خود عمل کنند و تحت تأثیر قدرتهای حامی منافقین قرار نگیرند، قطعاً این سازمان تروریستی در دادگاههای بینالمللی محکوم خواهد شد.
منبع: روزنامه سیاست روز