مدیرکل مدیریت بحران استانداری کهگیلویه و بویراحمد گفت: دستگاه‌های عضو مدیریت بحران آمادگی لازم برای مقابله با هر گونه حوادث احتمالی در بارشهای اخیر را داشته باشند.

علیرضا نیک روز در جلسه مدیریت بحران استان با بیان اینکه سامانه بارشی از عصر امروز استان را فرا میگیرد، افزود: صدا و سیمای استان به خوبی هشدارها و اطلاع رسانی های لازم را انجام داد. 
 
وی با بیان اینکه نباید از صدا و سیما فقط انتظار داشته باشیم که فقط نقاط مثبت را بیان کند، ادامه داد: اگر نقطه ضعفی در خدمات دهی به مردم هنگام بارش‌ها مشاهده شد و صدا و سیما آن را انعکاس داد نباید ناراحت شویم.
 
نیک روز با بیان اینکه باید سایت‌های ارتباطی تلفن همراه باید در موقع بحران در دسترس باشند، گفت: باید در صورت قطعی برق راهکارهای لازم برای برقراری ارتباط را انجام داد. 
 
مدیرکل مدیریت بحران استان با اشاره به اینکه دستگاه‌های مدیریت بحران زنجیروار با هم تعامل داشته باشند.
 
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان هم با بیان اینکه ۶۰۰ سایت ارتباطی در استان وجود دارد، گفت: علت قطعی این سایت‌ها ارتباط تلفن همراه در مواقع بارش برف و باران، قطعی برق است.
 
رادمنش با بیان اینکه استاندارد خدمات دهی باطری بعد از قطعی برق دو ساعت است، افزود: در چند سال گذشته ۷۰ سایت ارتباطی استان باطری پشتیبان برای آن‌ها تهیه شد.
 
معاون راهداری اداره حمل و نقل جاده‌ای استان هم با بیان اینکه ۲۸ پایگاه راهداری در استان داریم، گفت: ۲۱۰ دستگاه سبک و سنگین راهداری با ۳۵۰ راهدار در استان آماده خدمت رسانی به مردم هستند.
 
حسین پور افزود: همه راهدار خانه‌های استان مجهز به تجهیزات راهداری شد و علاوه بر اینکه در مناطق و گردنه‌های برف گیر آماده هستیم در صورت بارش برف و باران بازگشایی را انجام دهیم.
 
وی با بیان اینکه اولویت این سازمان در بحث بازگشایی با معابر اصلی است، گفت: مهمترین مشکل در زمان بارش باران و برف جاده‌های روستایی است که برای بازگشایی آن‌ها باید از بخش خصوصی کمک بگیریم و برای این مهم نیازمند اعتبار هستیم. 
 
سرهنگ عابدی نماینده پلیس راه استان نیز با بیان اینکه تیم‌ها و گشت‌های پلیس راه در مناطق مختلف مستقر شدند، گفت: در صورت بروز هر گونه گره ترافیکی این آمادگی وجود دارد تا خدمت رسانی انجام شود.
 
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان هم با بیان اینکه هفت پست ثابت این سازمان در آمادگی کامل هستند، گفت: به شعب ۹ گانه هلال احمر استان نیز دستورات لازم برای خدمات رسانی و آماده باش داده شد.
 
کاظم فلاحی دوست افزود: ۹ پست سیار از تهران برای جاده های استان درخواست شد که امیدواریم با آن موافقت شود.
 
محمدی معاون شرکت پخش فراورده‌های نفتی استان نیز گفت: سوخت رسانی نفت به همه مناطق سخت گذر انجام شد.
 
مسئول پیش بینی هواشناسی استان هم‌با بیان اینکه سامانه بارشی از ساعت ۱۵ و سی دقیقه امروز استان را فرا می گیرد، گفت: فعالیت این سامانه از شهرستان‌های گرمسیری استان آغاز می‌شود.
 
بهره‌مند با بیان اینکه اوج فعالیت این سامانه بارشی از ساعت ۲۰ امشب تا ساعت ۹ صبح فردا است، افزود: فعالیت این سامانه بارشی در شهرستان‌های مارگون و سی سخت، منطقه کاکان و مله شوره و اطراف شهر یاسوج به صورت برف است.
 
وی ادامه داد: در شهر یاسوج نیز بارش به صورت باران است و در برخی ساعات امکان بارش برف نیز وجود دارد.
 
بهره‌مند با بیان اینکه از ساعت ۹ صبح فردا تا ۱۶ عصر از فعالیت این سامانه بارشی کاسته می‌شود، گفت: از روز جمعه شاهد کاهش محسوس هوا در استان خواهیم یود.
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.