علیرضا زالی٬ رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: الان موضوعاتی مانند نظام پرداخت، تعرفه گذاری و امنیت شغلی از جمله پیششرط های لازم برای رشته هایی مانند بیهوشی، کودکان و حتی طب اورژانس هستند که از جذابیت های کمتری برای افراد شرکت کننده در آزمون دستیاری برخوردارند که باید برای داوطلبان این رشته فراهم شوند.
او گفت: در حال حاضر دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در ۲۶ رشته فلوشیپ و ۲۵ رشته تخصصی ظرفیت های لازم را دارد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ادامه داد: شرایط لازم برای رشته های کودکان، بیهوشی و طب اورژانس نسبت به سال گذشته بهبود پیدا کرده اند؛ اما باید مشوق های بیشتر برای شروع به کار در این رشته ها در نظر گرفته شوند.
وی با اشاره به آمار نفراتی که تا کنون در مرحله اول پویش ملی سلامت شرکت کرده اند، بیان کرد: آمار اولیه نشان دهنده این است که یک سوم افراد شرکت کننده از بیماری فشار خون خود مطلع نبوده اند. آمار دیابت در تهران به ۱۷/۵ درصد و میزان کلسترول بالا در تهران به ۴۲ درصد رسیده است.
او ادامه داد: برنامه ریزی شده تا از ظرفیت داوطلبان برای طرح پویش ملی سلامت استفاده بهینه شود؛ انتقال و مهمانی دانشجویان تخصصی و فوق تخصصی از سایر دانشگاه ها به دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی فراهم است.
زالی افزود: دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی اعلام کرده است که پنج درصد نفرات اول آزمون ها در تمام رشته های تخصصی و فوق تخصصی را عضو هیئت علمی خواهد کرد.