لیلا زینلی دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر بافق در جلسه طرح یاریگران زندگی گفت: طرح یاریگران زندگی با تاکید بر مسئولیت پذیری اجتماعی روستاها و به منظور ترویج سبک زندگی سالم و با نشاط، اجرا میشود.
او افزود: تقویت رویکرد توانمند سازی جامعه روستایی، توسعه رویکرد مردمی سازی، افزایش مشارکتهای اجتماعی و آگاه سازی جامعه نسبت به خطرات اعتیاد به مواد مخدر از اهداف دیگر این طرح است.
محبوبه وفائیان کارشناس فرهنگی و پیشگیری شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان یزد و مسئول اجرای طرح یاریگران زندگی در روستا با تشریح دستور العمل اجرایی طرح در روستاها، بیان کرد: در سطح استان ۱۲۷ روستا این طرح اجرای میشود که برای شهرستان بافق ۱۱ روستا انتخاب شده است.
او افزود: جمعی متشکل از امام جماعت روستا، اعضای شورای اسلامی روستا، فرمانده پایگاه مقاومت بسیج، بزرگان و ریش سفیدان، دهیاران، نماینده رؤسای مراکز آموزشی روستا، رئیس خانه بهداشت روستا در قالب کانون جمع شده و با رأی دهیاران، دبیر کانون و رئیس کانون با رأی اعضای کانون انتخاب میشوند.
وفائیان با اشاره به اهداف این طرح گفت: آگاهی بخشی در محیط روستایی نسبت به موضوع کنترل و کاهش اعتیاد، کمک به سالم سازی محیط روستا، صیانت از خانواده سالم در حوزه سوء مصرف، ایجاد انگیزه و امیدافزایی و حمایت برای بهبودی مصرف کنندگان مواد اعتیاد آور در سطح روستا از جمله اهداف طرح است.
گفتنی است روستاهای مبارکه، رضائیه، شادکام، کوشک، گزستان، دولت آباد، علی آباد، کرمانی، بساب و بشکان، ۱۱ روستای منتخب اجرای طرح یاریگران زندگی در روستاها در شهرستان بافق هستند.
جلسه طرح یاریگران زندگی در روستاها به ریاست تاج الدینی معاون برنامه ریزی فرماندار و با حضور مسئول اجرای طرح یاریگران زندگی در روستا در استان یزد، دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر و جمعی از مسئولان ادارات، دهیاران و شورایهای اسلامی برخی از روستاهای بخش مرکزی بافق برگزار شد.