ایران در میان کشور‌های منطقه و جهان تاکنون بیشترین آسیب را از تروریسم متحمل شده و بزرگ‌ترین قربانی تروریسم به شمار می‌رود.

کلانتری شهر راسک در استان سیستان و بلوچستان به ‎تازگی هدف حمله تروریستی قرار گرفت و در پی این حمله ۱۱ نفر از ماموران نیروی انتظامی به شهادت رسیدند و چند نفر دیگر نیز مجروح شدند که حال برخی از آن‌ها وخیم است. گروهک تروریستی جیش‌الظلم مسئولیت این حمله تروریستی را بر عهده گرفت.

این جدیدترین حمله تروریستی است که علیه ایران صورت می‌گیرد و در پی آن غیرنظامیان و یا نیرو‌های پلیس به شهادت رسیده و یا مجروح می‌شوند.

پس از پیروزی انقلاب اسلامی، گروهک‌های تروریستی مختلف که از حمایت همه‌جانبه کشور‌های غربی نیز برخوردار هستند، دست به سلاح برده و به شیوه‌های مختلف از حمله مسلحانه گرفته تا بمب‌گذاری و انفجار اقدام به ترور مردم کردند.

در صدر این گروهک‌های تروریستی، منافقین قرار دارند که از زمان پیروزی انقلاب اسلامی با اقدامات تروریستی خود مردم بی‎گناه بسیاری را به شهادت رسانده و یا مجروح کردند.

جنایت‌های منافقین در سال‌های بعد از پیروزی انقلاب اسلامی تاکنون به شهادت ۱۷ هزار ایرانی منجر شده است.

به‎جز گروهک تروریستی منافقین، گروهک‌های دیگری نیز هستند که در سال‌های اخیر دست به اقدامات تروریستی زدند و از جمله این گروهک‌ها، حرکه‎النضال و جیش‌الظلم هستند.

گروهک تروریستی جیش‌الظلم پس از نابودی گروهک تروریستی جندالشیطان اعلام موجودیت کرده و مسئولیت چندین عملیات تروریستی را که به شهادت و مجروح شدن تعدادی از هموطنانمان منجر شده، بر عهده گرفته است.

آمریکا در دهه‌های اخیر فهرست بلند بالایی از اقدامات تروریستی و پشتیبانی مالی و تسلیحاتی از اقدامات تروریستی سازمان یافته را در منطقه رقم زده است.

جدیدترین اقدام تروریستی آمریکا، ترور سردار سپهبد قاسم سلیمانی بود که به دستور مستقیم رئیس جمهور وقت آمریکا در دی ماه سال ۱۳۹۸ به همراه ابومهدی المهندس و تعدادی از همرزمان خود در فرودگاه بغداد هدف حمله پهپادی قرار گرفته و به شهادت رسیدند.

رژیم صهیونیستی نیز در دهه‌های اخیر در بسیاری از ترور‌ها و اقدامات تروریستی یا به صورت مستقیم و یا در قالب حمایت از گروهک‌های دست داشته و ترور‌های بسیاری را علیه ایران مرتکب شده است.


بیشتربخوانید


از جمله این اقدامات تروریستی، به شهادت رساندن دانشمندان هسته‌ای کشورمان است که سرویس جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) با همکاری برخی عوامل دیگر آن‌ها را مرتکب شده است.

ایران بزرگترین قربانی تروریسم در میان کشور‌های جهان به شمار می‌رود که آسیب زیادی از اقدامات تروریستی دیده است؛ این اقدامات تروریستی از سوی افراد و گروهک‌هایی صورت گرفته‎اند که تحت حمایت همه جانبه غرب قرار دارند.

کشور‌های غربی و در راس آن‌ها آمریکا، به صورت مستقیم از این گروهک‌های تروریستی حمایت می‌کنند، آن‌ها را تامین مالی می‌کنند، سرکرده‌های این گروهک‌ها را پناه می‌دهند و امنیت آن‌ها را تامین می‌کنند.

موج اقدامات تروریستی علیه ایران در سال‌های بعد از پیروزی انقلاب اسلامی در حالی روی داده که غرب از ابزار‌های مختلف استفاده می‌کند تا ایران را «حامی تروریسم» در جهان معرفی کند.

این اتهام‌زنی در حالی صورت می‌گیرد که ایران بیشترین سهم را در مبارزه با تروریسم در منطقه داشته است.

ایران طی سال‌های اخیر ایران در مبارزه با داعش در کشور‌های عراق و سوریه نقش بسزایی را ایفا کرد و به خلافت خودخوانده این گروه تروریستی پایان داد.

کشور‌های منطقه همواره به این نقش ایران در مبارزه با تروریسم اذعان داشته‌اند و ایران علاوه بر مبارزه با داعش با کشور‌های منطقه در مبارزه با دیگر گروه‌های تروریستی نیز همکاری داشته است.

استاندارد‌ها دوگانه غرب
کشور‌های غربی و آمریکا هموار مدعی دفاع از حقوق بشر بوده‌اند و خود را «سردمدار مبارزه با تروریسم» در جهان می‌دانند، اما در قبال اقدامات تروریستی مانند آنچه در راسک روی می‌دهد رویکردی متناقض از آنچه در ادعا‌های آن‌ها بیان می‌شود، اتخاذ می‌کنند و هرگز چنین اقداماتی را محکوم نمی‌کنند.

اما موضوع تنها به سکوت آن‌ها در قبال چنین جنایت‌هایی ختم نمی‌شود و در بسیاری از موارد عوامل حملات تروریستی در پناه این کشور‌ها قرار گرفته و محافظت می‌شوند.

این استاندارد دوگانه در طول دهه‌های اخیر و تمامی اقدامات تروریستی جریان داشته است و در برخی موارد، آن‌ها خود برنامه‌ریز و طراح حملات بوده‌اند.

مفاهیمی مانند تروریسم از دیدگاه غربی‌ها تنها مواقعی مورد توجه قرار می‌گیرد که در جهت پیشبرد منافع آن‌ها نباشد و در این صورت است که فریاد مبارزه با تروریسم را سر می‌دهند.

منبع: میزان

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۵۷ ۲۷ آذر ۱۴۰۲
سیستان و بلوچستان در یکسال اخیر شاهد، شهادت تعداد قابل توجهی از ماموران انتظامی بوده است. حمله به مقر فرماندهی انتظامی شهرستان کوچیک راسک نیز جدای از یکسال گذشته این منطقه نیست. با این وجود یک سوال مهم این است که روند ضدامنیتی چگونه توانسته همچنان خود را در سیستان و بلوچستان حفظ و هرازگاهی رویداد ضدامنیتی تولید کند. برای درک دقیق این روند، باید مکانیزم تولید و زایش اقدامات ضدامنیتی در جنوب شرق را خوب فهم کرد.
آخرین اخبار