ابراهیم جلیلی گفت: ملایر در ساخت سازهای سنتی و صنایع دستی پیشتاز است و هنرمندان آن دارای مهر اصالت این دستسازهها هستند.
او گفت: در آئین داوری دریافت مهر اصالت ملی تولیدات صنایعدستی منطقه غرب کشور که با میزبانی همدان برگزار شد و استانهای لرستان، کردستان، کرمانشاه، ایلام و همدان حضور داشتند، تولیدات صنایع دستی ملایر خوش درخشید.
رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری ملایر گفت: در این مراسم ۳۳ اثر از کردستان، ۲۱ اثر از کرمانشاه، ۲۳ اثر از لرستان، ۲۸ اثر از ایلام و ۳۹ اثر از همدان مورد ارزیابی داوران استانی و کشوری قرار گرفت.
جلیلی گفت: در این رویداد "مهران رشیدی" در زمینه ساخت سازهای سنتی، "سعید طلایی" در زمینه ساخت قفلهای فلزی دستساز، "بهروز کلهر" در زمینه ساخت سازهای سنتی و "فائزه امیری" در زمینه منبت موفق به دریافت نشان مهر اصالت صنایع دستی شدند.
او گفت: رویداد دریافت مهر اصالت و نشان مرغوبیت هر ۲ سال یکبار در کشور برگزار میشود و در نهایت آثاری که موفق به دریافت این نشان ملی میشوند، امکان راهیابی در سطح بینالمللی را به دست میآورند.
رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری ملایر گفت: در حال حاضر بیش از ۲۵ درصد هنرمندان صنایع دستی استان همدان در ۲۰ رشته صنایع دستی ملایر مشغول به فعالیت هستند.
جلیلی گفت: از ۴۵ هزار شاغل در بخش صنایع دستی استان، ۱۲ هزار و ۳۰۰ نفر به طور مستقیم در این شهرستان در بخش صنایع دستی فعال هستند.
او با اشاره به اینکه صنایع دستی ۱۵.۵ درصد از اشتغال شهرستان ملایر را به خود اختصاص داده است گفت: حدود پنج هزار و ۳۰۰ کارگاه کوچک و متوسط صنایع دستی در این شهرستان فعال است.
رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری ملایر گفت: بیش از ۱۰ هزار هنرمند به طور مستقیم و بیش از ۳۰ هزار نفر به صورت غیرمستقیم در حوزه مبل و منبت فعالیت دارند و مبل و منبت حدود ۱۳ درصد از اشتغال شهرستان ملایر را به خود اختصاص داده است.