محمدمهدی عباس زاده معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی مازندران در جلسه تدوین برنامه راهبردی افزایش واحدهای دامپروری و افزایش تولید گوشت قرمز، با اشاره اینکه پارسال ۷۰ هزار تن گوشت قرمز در استان تولید و به بازار مصرف عرضه شد، گفت: پویاسازی ظرفیتهای بالقوه، فعال سازی واحدهای راکد و بازگشت واحدهای نیمه فعال به چرخه تولید در افزایش تولید گوشت قرمز استان نقش موثری دارد.
او به لزوم حمایت از دامداریهای مولد برای افزایش دام پرواری و افزایش تولید گوشت قرمز در استان تاکید کرد.
عباس زاده با بیان اینکه ۷۰ درصد دامداریهای استان سنتی است، افزود: ۱۹۲ واحد پرواربندی گوساله و ۱۳۰ واحد پرواربندی بره دارای پروانه در استان وجود دارد که ۳۲ واحد پرواربندی گوساله و ۴۲ واحد پرواربندی بره راکد و غیرفعال هستند.
او با بیان به اینکه اولین نیاز برای فعال سازی واحدهای صنعتی غیرفعال استان، پرداخت تسهیلات برای خرید دام و تسهیلات سرمایه در گردش است، گفت: باید تسهیلات با بهره کم و مدت باز پرداخت بیشتر به دامداریهای مولد برای افزایش واحدهای پرواربندی بره و گوساله و افزایش تولید گوشت قرمز در استان پرداخت شود.
عباس زاده افزود: افزایش میانگین زایش دام و کاهش قیمت تمام شده تولید از مهمترین عوامل توسعه دامپروری در استان بوده که نیازمند حمایت بیشتر از این بخش است.