محسن مولوی اظهار داشت: مسیر ارتباط دوسویه کارفرمایان و کارجویان در چهارمحال و بختیاری هموار شد و طرح رویداد مردمی اشتغال به عنوان یکی از مصادیق جهاد تبیین و مقدمهای برای اصلاح و تحول در نحوه اشتغال، رنگ اجرایی به خود گرفت.
وی افزود: اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی چهارمحال و بختیاری با همکاری بسیج سازندگی استان، این طرح را درشهرستانهای ۱۲ گانه، عملیاتی کردند و دفاتر مشاوره شغلی و کاریابیها نیز با عملکرد جهادی، نیروهای کار متخصص را به کارفرمایان، پیوست دادند.
مولوی اضافه کرد: در این رویداد، جوانان و متقاضیان جویای کار در ردههای سنی مختلف با مهارتها و تخصصهای متفاوت، بی واسطه روبه روی کارفرمایان نشستند تا این بار تامین نیروی مورد نیاز در واحدهای تولیدی و خدماتی استان، فصل جدیدی تجربه کند.
وی گفت: برگزاری چنین رویدادهایی میتواند گره گشای امور کارجویان و کارفرمایان متقاضی نیروی کار باشد، زیرا که مواجهه بی واسطه آنان، هم موجب تسهیل، تسریع و کاهش هزینههای دستیابی به فرصتهای شغلی خواهد شد و هم وفاق بیشتر در کوتاهترین زمان بین کارگر و کارفرما را شکل میدهد.
مولوی یکی از اهداف برگزاری رویداد مردمی اشتغال کار را معرفی سامانه جستجوی شغل که چند ماهی از رونمایی آن گذشته است عنوان کرد و بیان داشت: چهارمحال و بختیاری در طول این مدت جزو استانهای برتر در تعداد به کارگماری متقاضیان شغلی در این سامانه بوده است.
بیشتر بخوانید
وی از نام نویسی بیش از دو هزار و۶۰۰ نیروی کار از زمان راه اندازی این سامانه خبر داد و یادآور شد: هم اکنون نیز حدود ۵۰۰ فرصت شغلی استان در همین سامانه موجود است.
مولوی تصریح کرد: بیش از ۱۰۰ کارفرما، اقدام به ثبت و ارائه نیازهای خود در فرصتهای شغلی مدنظر کرده اند و این رخداد، نشان میدهد که در استان، ظرفیت مطلوبی در حیطه فرصتهای شغلی برای کارجویان و استخدام نیروهای مدنظر کارفرمایان، فراهم میباشد.
وی راه اندازی سامانه جستجوی شغل را به عنوان یک حلقه مفقوده در سهولت بخشی، ارائه فرصتهای شغلی و کیفیت استخدام نیروی کار، موثر دانست و به این نکته اشاره کرد که در چهارمحال و بختیاری حدود ۵۰۰ ظرفیت شغلی برای این سامانه وجود خواهد داشت.
مولوی ادامه داد: برگزاری مستمر رویداد مردمی اشتغال به صورت فصلی یا دورهای نیز موضوع دیگری بود که اجرای چنین طرح هایی، مشکلات چهارمحال و بختیاری را در حوزه اشتغال به حداقل رساند.
وی در حاشیه بازدید از این رویداد مردمی و در گفتگو با کارفرمایان و کارجویان، احساس رضایت آنان از برگزاری این طرح را مطلوب و اثربخش، ارزیابی کرد و توضیح داد: که این رویداد میتواند هم بکارگماری کارجویان در سامانه جستجوی شغل را افزایش دهد و هم کارفرمایان را از ظرفیت نیروی انسانی بیکار چهارمحال و بختیاری مطلع نماید.
مولوی با تاکید بر ضرورت تسهیل گری در هر امری به عنوان یکی از ماموریتهای اصلی این اداره کل و قرار گاه جهادی اشتغال یادآور شد: یکی از مولفههای تسهیلگری، یافتن حلقههای واسطه، حذف موانع و نقش آفرینی در این حلقهها است. وی به ایفای نقش بسیج سازندگی و اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی چهارمحال و بختیاری در حوزه اشتغال اشاره کرد و افزود: با اجرای رویداد مردمی اشتغال کار، ارتباط کارفرمایان و کارجویان تسهیل شده است.
وی به ضرورت نقش مجموعههایی همچون فنی حرفه ای، کمیته امداد، بهزیستی و بنیاد شهید در این رویداد نیز گریز زد و تاکید کرد: در رویدادهای بعد، چنین دستگاههایی باید به این موضوع ورود کرده تا با معرفی کارجویان و مددجویان تحت پوشش خود، بخشی از مشکلات اشتغال چهارمحال و بختیاری حل شود. این رویداد ملی یک روزه، فرهنگساز و زمینه ساز آشنایی افراد جویای کار با کارفرمایان شد.
مولوی ادامه داد: سامانه جستجوی شغل به آدرس http://shoghl.mcls.gov.ir نیز بستری است که در دسترس عموم مردم و متقاضیان کار قرار گرفته تا با وارد شدن به این سامانه، مشخصات و رزومه خود را ثبت کنند، در واقع در این شبکه با معرفی افراد جویای شغل به کارفرمایان، کاریابی و اشتغال یابی در استانی همچون چهارمحال وبختیاری، رنگ دیگری به خود گرفته و این مسیر تسهیل شده است.