محمدی فیروزجایی مدیرکل انتقال خون مازندران با اشاره به اینکه مازندران دومین استان دارای بیشترین تعداد بیماران تالاسمی در کشور است، گفت: استان نیاز به گروههای خونی نوع منفی و مثبت O و A دارد.
او با بیان اینکه درحال حاضر وضعیت ذخیره خون دراستان کاهش یافته است، افزود: به علت دریافت مستمر خون از سوی بیماران تالاسمی، دیالیزی، هموفیلی، سرطانی وحتی تصادفیها درسطح استان، انتظار هست که شهروندان نوع دوست مازندرانی اهدای مستمر خون خود را نیز انجام دهند.
مدیرکل انتقال خون مازندران گفت: حدود ۱۴ هزار بیمار خاص شامل بیماران تالاسمی، هموفیلی، سرطانی و دیالیزی در استان وجود دارند که به تزریق خون نیاز دارند که از این تعداد ۲ هزار و ۵۰۰ بیمار تالاسمی هستند.
محمدی فیروزجایی با اشاره به اینکه برخی از این بیماران به خون تازه نیاز دارند، افزود: حدود ۴۰ درصد خونهای اهدایی شهروندان مازندانی مورد استفاده بیماران تالاسمی قرار میگیرد.
او گفت: تزریق خون تازه به بیماران تالاسمی از جمله مواردی است که میبایست در این افراد رعایت شود به همین دلیل حضور مستمر اهداکنندگان خون در پایگاههای خونگیری میتواند در رفع دغدغه این بیماران تاثیرگذار باشد