اگر نانوایی با دستور قضایی ملزم به انجام آزمایش جوهر قند باشد، هزینه این آزمایش برعهده نانوایی ها است.

  ابوالفضل احمدزاده دادیار حقوق عامه دادسرای عمومی و انقلاب مرکز استان سیستان و بلوچستان در کمیته صیانت از سلامت و امنیت غذایی که به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان برگزار شد  گفت: طبق آزمایشات انجام شده توسط مرکز بهداشت زاهدان، تعداد محدودی از نانوایی های سنتی شهر زاهدان از جوهر قند در نان به طور غیرقانونی برای سفید کردن و ترد کردن نان استفاده می کنند
 
وی ادامه داد: جوهر قند برای سلامت انسان مضر و استفاده از آن غیرقانونی است، این ماده باعث می شود نان زودتر پخته شود و ظاهری سفید داشته باشد
 
 وی افزود: در سطح استان سیستان و بلوچستان آزمایش جوهر قند توسط دانشگاه های علوم پزشکی انجام می شود، دانشگاه موظف است این آزمایش را در آزمایشگاه های مجهز و پیشرفته که از روش های معتبر آزمایشگاهی برای جوهر قند استفاده می کند انجام دهد
 
  حبیب غزنوی رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان نیز گفت: کمیته صیانت از سلامت نقش مهمی در حفاظت از حقوق و سلامت مردم در حوزه سلامت و امنیت غذایی بر عهده دارد
 
وی ادامه داد: با توجه به حضور دستگاه های اثرگذار در حوزه بهداشت و درمان در این کمیته، شاهد حل بسیاری از معضلات و مشکلات و تدوین و تصویب شیوه نامه های اجرایی در حوزه سلامت و امنیت غذایی استان بوده ایم
 
رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان افزود: امیدواریم بتوانیم در این کمیته با همکاری دستگاه های مرتبط قدم های بزرگتری جهت بهبود سلامت در سطح استان برداریم

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.