سرپرست دادستان عمومی و انقلاب اراک در نشست بررسی ابعاد حقوقی موضوع مازوت سوزی مازوتسوزی را مهمترین دغدغه مردم کلانشهر اراک دانست.
قنبری گفت: سال گذشته ۲۰ آبان ماه مازوت سوزی در اراک شروع شد و مصوبه آن ۲۵ آبان ماه ابلاغ شد و نیروگاه پنج روز قبل از تصویب مصوبه اقدام به مازوت سوزی کرد.
او افزود: امسال مصوبه شش آذر ماه ابلاغ شد و نیروگاه ۲۱ آذرماه مازوت سوزی را کلید زد، اما از ۱۴ آبان ماه تحت فشار بودیم که اجازه دهیم نیروگاه مازوت سوزی را شروع کند.
سرپرست دادستان عمومی و انقلاب اراک گفت: به رئیس کل دادگستری موضوع اعلام شد و او تأکید کرد در هر تصمیمی تنها جانب مردم را در نظر بگیرید.
قنبری با بیان اینکه ۳۵ تا ۳۶ روز زیر انواع فشارها برای دادن اجازه مازوت سوزی بودم افزود: تاکنون هیچ گزارش مستندی درباره آلودگی هوا به دفتر دادستانی داده نشده و تنها به تهران اعلام میکنیم هوای اراک آلوده است.
مسئول ستاد مردمی حمایت از خانواده و جوانی جمعیت استان هم گفت: مازوتسوزی نیروگاه حرارتی شازند سبب آلودگی بیشتر هوای اراک شده و با اینکه مسئولان قولهایی مبنی بر حذف کامل این سوخت دادند، اما متأسفانه با معذرتخواهی ساده، اکنون نیروگاه به صورت شبانهروز مازوت مصرف میکند.
حجتالاسلام تاجآبادی با بیان اینکه پارسال شاهد ۱۵ هزار سقط جنین در استان بودیم گفت: یکی از دلایل مهم سقط جنین آلودگی هوا است و اگر امروز دومین استان پیر کشور هستیم یکی از علتهای آن سقط جنین است.
اگر در جایی از شهر یا مملکت را دیدید که آباد است ولی پایین آن شهر یا مملکت ویران است این یعنی قرآن در آن شهر و مملکت جایگاهی ندارد.
مگه میشه به دادستانی هم فشار آورد؟؟
خاک تو سر این نظام که زورش فقط به مردم میرسه اگر اینطوره.
چه میکنه این مازوت
شیرمادرنان پدرحلالت دلاور