علی عبدی در نشست خبری مسابقات کشتی فرنگی قهرمانی کشور درباره اینکه چرا مهدی جواهری که به فینال وزن ۶۰ کیلوگرم رسید، به نام استانش (قم) در این رقابتها شرکت نکرده است، گفت: جواهری اصلا قصد شرکت در مسابقات کشوری را نداشت، روحالله میکائیلی را فرستادیم و او را از ترکیه بازگرداند. علیرضا نجاتی در ۶۰ کیلو نماینده اول ما بود و، چون به ما سهمیه بیشتر از یک تیم داده نشد، جواهری با سهمیه سمنان در مسابقات شرکت کرد.
همچنین، ابراهیم سانیخانی مدیرکل ورزش و جوانان استان قم، گفت: رویکرد ما در دولت این است که قم به دلیل شرایطی که دارد، در همه رشتهها میزبان مسابقات شود. ما در سال ۱۴۰۱ تقریبا ۹۲ میزبانی داشتیم و سال ۱۴۰۲ هم هر مسابقهای که دوستان پیشنهاد دادند را پذیرا بودیم. در کشتی توانستیم دو مسابقه کشتی فرنگی نوجوانان و بزرگسالان کشور را میزبانی کنیم. از هیئت کشتی قم و رئیس هیئت هم ممنون هستیم. کشتی فرنگی ما جزو تیمهای سرآمد است، من در کشتی چند سالی فعالیت داشتم و میدانم در کلیات کشتی کشورمان چه خبر است. کارهای بزرگی در کشتی ما انجام شده و چشم همه دنیا بعد از ساخت آکادمی تیمهای ملی در آزادی باز مانده است. میتوانیم همین را در قم و فارس ایجاد کنیم. در کنار کشتی، تمام ورزشهای ما در حال رشد هستند. کشتی ما بیشترین مدالها را در این چند سال کسب کرده و از ۵ ورزشکار قمی که در بازیهای آسیایی حضور داشتند، ۳ نفر مدال گرفتند.
مدیرکل ورزش و جوانان استان قم در پاسخ به این سوال که کشتی قم باوجودی که یکی از قطبها کشتی فرنگی کشور بوده و بیشترین مدالهای ورزش این استان را هم به خودش اختصاص داده، اما با مشکل کمبود سالن مواجه است، خاطرنشان کرد: در حال حاضر ۳ سالن در اختیار هیئت کشتی است. یکی خانه کشتی اصلی ما، ورزشگاه تختی هم سالن دارد و جدیدا شهرداری سالن شهید غلامپور را به صورت کامل در اختیار ما قرار داده که در آن به مردم رایگان ارائه خدمات میشود. افتتاح یک آکادمی بزرگ در قم با کمک بخش خصوصی هم در برنامه است. هرآنچه ما سالن ورزشی کشتی ایجاد کنیم، کم است، ولی با همین بضاعت هم کشتیگیران خوبی داریم. نزدیک به ۱۶ زمین از استانداری گرفتیم که سالن ورزشی اجید شود و حتما داخل اینها چند سالن به کشتی اختصاص داده خواهد داشت.
رئیس هیئت کشتی قم در بین صحبت مدیرکل این استان مبنی بر اینکه کشتی قم با مشکل سالن مواجه نیست، تاکید کرد: مدیرکل در اینباره تقصیری ندارد، او دو سال است که آمده و کار میکند، اما در قم سالن برای مسابقات نداریم. استان قم سالنی مثل استانهای دیگر ندارد و یک سالن ۱۰ هزار نفری میخواهیم. استان قم در مرکز کشور است و همه استانها دوست دارند ما اینجا مسابقه برگزار کنیم. سالن شهید حیدریان حدود سال ۵۵-۵۶ درست شده و نیاز به سالن بزرگتر داریم.
عبدی تاکید کرد: علیرضا دبیر برای کشتی زحمت میکشد. چند مسابقه خارجی با تیم ملی رفتم، ما چیزی نمیخواهیم جز اینکه مشکل سالن را برطرف کنند. از آموزشوپرورش استان گله دارم، آنها در این ۲۰ سال هیچ کاری نکردند. پسرم امیر قهرمان آموزشگاههای جهان شد، اما مسئولان استان قم و رئیس آموزش و پرورش، تقدیر نکرد. ۱۶ سال است که سالن ۱۰ هزار نفری ساخته نشده، اینکه مدیرکل تلاش میکند یک بحث دیگر است، ولی دیگران آمدند و کاری نکردند.
سپس مدیرکل ورزش استان قم در رابطه با پرتاب بطری به تشک و کمی تعداد ماموران انتظامی در روز اول مسابقات قهرمانی کشور، عنوان کرد: برای هر نفر که نمیشود یک مامور گذاشت. به جای آن باید فرهنگسازی شود.