اکبر رحیمی مسئول واحد بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان شهرستان نی ریز با تاکید بر لزوم توجه نانواییها به مسائل بهداشتی، اظهار کرد: در بازدید کارشناسان بهداشت محیط، یک نانوایی به علت بی توجهی به موازین بهداشتی تعطیل شد.
او با اشاره به اینکه نان از مهمترین مواد غذایی موجود در سفره مردم محسوب میشود، اضافه کرد: بازدید و نظارت بر همه اماکن عمومی و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی به ویژه نان، در دستور کار اصلی این واحد قرار دارد که ضمن بازدید و ارائه آموزش، شیوه نامه و دستورالعملهای بهداشتی، با متخلفان بر اساس قانون برخورد میشود.
او از شهروندان خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی در مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی را به سامانه ۱۹۰، اطلاع رسانی کنند.