بهزاد شهبازی، مدیرکل بهزیستی استان کرمانشاه در تشریح فعالیتهای بهزیستی به بحث حمایت از زنان، کودکان، سالمندان، معلولان، آسیب دیدگان اجتماعی و بهبودیافتگان از آسیبها اشاره کرد و گفت : سازمان بهزیستی یک سازمان پربرکت و تخصصی است.
وی با اشاره به فعالیت شبانهروزی ۲۲ مرکز در حوزه توانبخشی با ظرفیت یکهزار و ۵۰۰ نفر، اظهار کرد: هفت مرکز (۶ مرکز در کرمانشاه و یک مرکز در جوانرود) با ظرفیت ۵۰۰ نفر مختص نگهداری از سالمندان است.
مدیرکل بهزیستی استان کرمانشاه با اشاره به هفت مرکز در حوزه بیماران اعصاب و روان مزمن با ظرفیت ۵۵۰ نفر، تصریح کرد: ۵ مرکز از این تعداد در شهر کرمانشاه و یک مرکز هم در شهرستانهای کنگاور (پایلوت شرق استان) و اسلام آبادغرب (پایلوت غرب کشور) فعال است.
وی به فعالیت هفت مرکز بیماران ذهنی شدید در شهر کرمانشاه اشاره و بیان کرد: ۲ مرکز دیگر هم؛ یکی برای معلولان جسمی و حرکتی بالای ۱۸ سال یکی هم برای کودکان زیر ۱۴ سال که با معلولیت به دنیا آمده و خانواده قادر به نگهداری آنان نیستند، در استان فعال است.
شهبازی اشارهای به فعالیت ۹ مرکز در حوزه امورات اجتماعی داشت و گفت: ۸ مرکز از این تعداد در زمینه کودکان بیسرپرست، زنان آسیبدیده و در معرض خشونت و یا دختران در معرض آسیب و یک مرکز برای کودکان خیابانی در استان داریم.
وی در خصوص خدمات ارائه شده از سوی بهزیستی در حوزه امورات اجتماعی به صدای مشاور ۱۴۸۰ اشاره کرد و گفت: سازمان بهزیستی با توجه به بازخوردهایی که از اجتماع میبیند، مرکز مشاوره به عنوان با شماره «۱۴۸۰» راهاندازی کرده است.
شهبازی خاطرنشان کرد: این مرکز مشاوره در در ابتدای خیابان ویلا شهر کرمانشاه واقع است که از ساعت ۸ صبح تا ۲۲ آماده ارائه خدمت حضوری و تلفنی به شهروندان درخصوص موضوعات خودکشی، اعتیاد به مواد مخدر، مسائل زناشویی و... است، البته جدا از این مرکز ۱۰۷ مرکز مشاوره دیگر در سطح استان با بهزیستی قرارداد دارند.
وی در توضیح اورژانس فوری اجتماعی «۱۲۳» نیز، گفت: فعالیت مرکز فوریتهای اجتماعی ۱۲۳ بهزیستی به صورت شبانهروزی است که از چند بخش شامل مشاور، یک تیم سیار با آمبولانسهای ۱۲۳ و یک تیم مداخله در بحران تشکیل شده و در حوزههای کودکآزاری، همسرآزاری، سالمندآزاری، معلولآزاری، موضوعات حاد مانند خودکشی مشاجرات جدی زناشویی از منزل فرار از منزل و دیگر آسیبهای اجتماعی فعال است .