فرشید فلاحی نژاد به انجام عملیات زیرسازی و بهسازی جاده سلامت خرم آباد اشاره کرد و گفت: تکمیل و اجرایی شدن این جاده یکی از مهمترین مطالبات شهروندان خرم آبادی بود.
وی با بیان اینکه شهرداری خرم آباد در ساخت این جاده از مصالح و تجهیزات داخلی استفاده کرده است، افزود: یکی از مشکلات برای اجرایی کردن عملیات آسفالت این جاده انجام عملیاتهای حفاری شرکت آب و فاضلاب بود که آسفالت این مسیر را زمان بر کرد.
معاون عمرانی شهرداری خرم آباد یکی دیگر از مشکلات پیش روی آسفالت این جاده را نبود دستگاه فینیشر (نوعی دستگاه راهسازی) عنوان کرد و افزود: شهرداری منطقه ۲ خرم آباد دستگاه فینیشر ندارد و برای انجام آسفالت از دستگاه فینیشر شهرداری منطقه یک استفاده میکند.
فلاحی نژاد ادامه داد: شهرداری منطقه ۲ برای خرید این دستگاه حدود ۱۰۰ میلیارد ریال اعتبار نیاز دارد تا در این زمینه خودکفا و انجام عملیاتهای آسفالت شتاب بیشتری به خود بگیرد.
وی اضافه کرد: این جاده حدود یک هزار و ۵۰۰ متر طول دارد و با پایان یافتن عملیات آسفالت مسیر، ادامه آن از پایین منطقه فلک الدین به سمت جهادگران نیز انجام خواهد شد تا جاده سلامت مناسب تری تحویل شهروندان شود.
جاده سلامت خرم آباد در بستر اصلی خرم کنار و دیواره ساحلی این مسیر با هدف انجام فعالیتهای ورزشی جوانان و پیاده روی سالمندان و بانوان ایجاد شده است.