عصر امروز نخستین سمینار علمی با موضوع نقش مداخلات منطقهای احتمالی در تغییرات بارندگی کشور با حضور همه دستگاههای مسئول در محل پژوهشکده محیط زیست و تغییر اقلیم برگزار شد.
در این رابطه، داریوش گلعلیزاده رئیس مرکزملی هوا و تغییر اقلیم گفت: جلسه امروز با حضور نمایندگان همه دستگاههای مسئول و اعضای هیئت علمی دانشگاهها برای بررسی و واکاوی استفاده از فناوریهای نوین برگزار و خوشبختانه مباحث بسیار خوبی مطرح شد و نظرات مخالف و موافق را شنیدیم.
وی ادامه داد: وضعیت موجود به دلیل پراکندگی اقدامات و شکل نگرفتن همکاری بین دستگاه در گذشته باعث شده تا جامعه دچار تشویش شده و اطلاعات درستی به مردم منتقل نشود.
رئیس مرکزملی هوا و تغییر اقلیم درباره علت کمبارشیهای اخیر بیان کرد: علت اصلی پیامدهای تغییر اقلیم است ک ما آن را در نظر نمیگیریم و در نتیجه فرضیه مداخلات سابر کشورها مطرح میشود. اطلاعاتی که امروز مطرح شد، نشان داد این کمبارشی سالهای اخیر در سایر کشورهای منطقه نیر وجود داشته، اما نیاز به بررسی بیشتر است.
گلعلیزاده گفت: اگر به این نتیجه برسیم که فناوریها میتواند کشور را از آسیبپذیری بیشتر نجات دهد ما هم قطعاً به سمت مطالعه و استفاده از این فناوریها میرویم؛ البته در گذشته تجربیاتی وجود داشته اما چون معیار درستی نداشتیم، نتوانستیم با موفقیت اجرا کنیم. در حال حاضر وزارت نیرو وظیفه استفاده از این فناوری را برعهده دارد اما نیاز است از ظرفیت همه دستگاهها استفاده شود.
وی تاکید کرد: توجیه اقتصادی نیز درخصوص استفاده از این فناوریهای بسیار مهم است.
رئیس مرکز ملی هوا و تغییر اقلیم خاطرنشان کرد: این موضوع در جلسه امروز به نتیجه درستی نرسیدیم که کمبارشیها به دلیل مداخلات سایر کشورها بوده است.
گلعلیزاده درباره بارورسازی ابرها نیز گفت: موضوع بارورسازی در برخی کشورها انجام شده اما سؤال اینجاست که تا چه اندازه موفق بوده است؛ در این خصوص نتایج قابل استنادی وجود ندارد.
میگن اونقدر تو پاکستان و افعانستان برف و بارون اومده که سازمان ملل گفته تنها راه نجاتشون اینه کانال بزنن اقیانوس هند که برف و اب بره اونجا.اونوقت سیستان خشکسالیه
لطفاً کم کاری دستگاههای مربوطه رو توجیح نکنید
مگه بر اساس ایدئولوژی انقلاب نکردین و شعارها و درسهایی با مبنا دینی نمیدین ؟
دلیل محکم و اصلی دروغ و قضاوت نادرست بعضی قضات و ریا و رانت و ... بعضی مسئولین است که طبق احادیث خشکسالی میاره
به روسری ام ربطی نداره که تا پارسال هفته ای یکبار ائمه جمعه میگفتن ولی یدونه از موارد بالا مثال نمیزدن
چرا این تغییر اقلیم برای ما است؟!
لطفأ کارشناسانه اظهار نظر کنید.
سد ترکیه باید شکسته شود.
ترکیه دزد آب است...!
سران ترکیه فقط تلاش میکنند که جزء اروپا باشند!
که اروپا قبول شون نداره...
امارات مستراح جهان
ترکیه بدتر از آن...
در آرزوی سیر و سفر در ایران بودند!
روزی روزگاری.
بی آبی رو نمی شه تحمل کرد
بهجایهواشناسیحدیثمیگفتیدکهبه خاطرظلمو
ستموبیدادحاکماناست!!!
خیلی ها پاسپورت خارجی دارند و فرار میکنند
حال
پول بهتر است یا آب
فکر میکنید علم و تکنولوزی فقط در چهار تا کتاب از رده خارج و اطلاعات سوخته است
اگه دولت بتوانه به خانواده ها آبگرمکن خورشیدی به همراه توربین بادی و زنراتور کوچک و رادیاتور بدهد و گرامی منزل از طریق این ترکیب محیا سود ومثرف گاز به حدود صفر برسد و خودروها نیز مصرف سوخت را مینی مایز کنند مشکل احتمالا حل میشه
چرا
چون بقیه کشورها خودروهایی مانند ایران بنجل و سایپا لگن ندارند که مصرف زیاد سوخت اونها گرمی هوا را سبب بشه
همچنین ساختمانها ما بیشترین گرما را به دلیل عایق نبودن در سرمای زمستان تولید می کنند
وکارخانه جان ماذاز همه بدتر
وعدم بارش همدفقط و فقط به خاطر کرماست که اجازه میعان راذبه ابرها نمی دهد و حتی از تشکیل ابر هم جلوگیری می کند
مشکل از کجاست؟