فرماندار شهرکرد گفت: نانوایان این شهرستان پخت و تولید نان با کیفیت بالاتر را مورد توجه جدی قرار دهند.

بهادر عبدالغنی در بازدید سرزده از تعدادی نانوایی‌های شهرکرد تأکید کرد: وضعیت پخت نان، رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی، توجه به ساعت‌های مشخص شده برای پخت و کیفیت آرد و نان باید مورد توجه تمامی نانوایان باشد.

وی افزود: توجه به کیفیت و کمیت نان، رعایت بهداشت فردی کارگران، نوع برخورد فروشندگان با مردم، وزن چانه‌ها در دستور کار تمامی نانوایان قرار گیرد.


بیشتر بخوانید


عبدالغنی تصریح کرد: نظارت مستمر بر نحوه پخت، عرضه نان مناسب، توزیع آرد، رعایت ساعت‌های پخت و توجه به دستورالعمل‌های بهداشتی نانوایی‌ها از سوی دستگاه‌های مرتبط به‌صورت دقیق و مستمر بررسی شود.

وی یادآور شد: تحویل نان بی‌کیفیت به مردم به هیچ‌وجه قابل قبول نیست و نانوایان در قبال این موضوع مسئول و پاسخگو هستند.

برچسب ها: آرد و نان ، پخت نان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.