تا کنون مجوزی برای سد چال کندی دزفول صادر نشده است

مدیر کل محیط زیست استان خوزستان گفت: هیچ‌گونه مجوزی در این خصوص صادر نشده و به‌شدت مخالف احداث این سد می‌باشیم.

 داود میرشکار مدیر کل حفاظت محیط زیست خوزستان گفت: همان‌گونه که در حوزه‌های مختلف از جمله شکار و صید، پسماند، تخریب و تصرف اراضی ملی، متخلفین را جریمه و به دستگاه قضایی معرفی می‌کنیم، در حوزه رودخانه‌ها نیز بزودی برای اولین بار با تدوین شاخص تعیین و براورد خسارات زیست محیطی ناشی از ورود فاضلاب به محیط زیست، عاملین ارتکاب به این نوع از جرائم پس از شناسایی مورد مطالبه ضرر و زیان وارده به محیط زیست قرار خواهند گرفت.

او می‌گوید: اولویت نصب تصفیه‌خانه‌های فاضلاب در استان از دغدغه‌های ما بوده و استاندار خوزستان نیز دستور نصب پکیج‌های فاضلاب را به اداره آبفا ابلاغ کرده‌اند.

میرشکار درخصوص وضعیت نامطلوب پساب آلوده کارخانه خمیر مایه و نفوذ خطرناک به آب‌های سطحی و زیرزمینی گفت: همزمان با پیگیری قضایی صورت گرفته در این خصوص، مقرر گردید هر گونه ادامه فعالیت کارخانه مذکور مشروط به تطبیق ظرفیت تولید برابر با توان تصفیه خانه فاضلاب آن باشد.

 فرهاد قلی‌نژاد معاون محیط زیست انسانی اداره کل محیط زیست خوزستان گفت: از آنجایی که طبق قانون می‌بایست ۵۰ درصد از مبالغ وصول شده ناشی از جرائم مرتبط با عوارض آلایندگی صرف اولویت‌های زیست‌محیطی شهر‌ها شود، این موضوع میتواند مورد مطالبه جدی انجمن‌های محیط زیستی از شهرداری‌ها قرار گیرد.

مسعود نوری پور رییس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان دزفول نیز می‌گوید: برابر با اصل ۵۰ قانون اساسی حل چالش‌های محیط زیستی مستلزم عزم کلیه مسئولین و مطالبه گری شهروندان بوده، لذا برگزاری نشست‌های دوره‌ای و هم اندیشی، همزمان با تعیین خط و مشی ها، در تحقق حقوق عامه می‌تواند تاثیر گذار باشد.

برچسب ها: سد سازی ، محیط زیست
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.