دانشمندان از یافته های خود در مورد پیچیدگی‌های فناوری و امنیت سایبری رونمایی کردند.

محققان از طریق آزمایش دقیق بیش از ۶۰۰ محصول فناوری، بر چشم انداز استفاده از این دستگاه‌ها تمرکز کرده و مصرف کنندگان را به سمت تصمیمات خرید آگاهانه و هوشمند راهنمایی کردند.

کارشناسان در این اکتشافات با اشاره به نحوه فراهم کردن فضای بیشتر برای لپ تاپ به صورت رایگان گزارش دادند، ثابت شده است که تقریباً دو سوم نرم افزار‌های از پیش نصب شده بر روی لپ تاپ‌های ویندوزی، توسط کاربران بدون تغییر باقی می‌مانند.

با توجه به سلطه نسخه‌های آزمایشی Microsoft Office ۳۶۵، اسکایپ، آنتی ویروس مک آفی، دراپ باکس و اسپاتیفای بر لیست نرم افزار‌های از پیش بارگذاری شده در دستگاه‌های همراه، کارشناسان از مصرف کنندگان می‌خواهند در مورد وجود برخی از نرم افزار‌های آزمایشی کمتر مهم بر روی دستگاه خود تجدید نظر کنند تا فضا و کارایی بیشتری برای این نرم افزار‌ها پیدا کنند. 

در مورد برنامه‌های ضد ویروس و از بین بردن این افسانه که قیمت‌های بالا برابر با محافظت برتر است، کارشناسان تأکید کردند که برنامه‌های ضد ویروس رایگان به مانند همتایان پولی خود که فقط ویژگی‌های مکمل و هزینه گزاف دارند، مؤثر هستند.

در ارتباط با دستگاه وای فای نیز، کارشناسان تاکید کرده اند که برای صرفه جویی در مصرف انرژی نیازی به خاموش کردن آن نیست، بلکه فعال نگه داشتن این دستگاه‌ها امکان به روز رسانی نرم افزاری را فراهم می‌کند که کیفیت بهتر خدمات را تضمین می‌کند.

در حالی که سازندگان ادعا می‌کنند پخش‌کننده‌های صدا ویژگی‌های بسیار خوبی دارند، کارشناسان دریافته‌اند که سادگی بهتر است و صفحه‌های گردان ساده در تولید کیفیت صدای برتر بهتر عمل می‌کنند.

برای افزایش طول عمر هدفون، متخصصان روش موثری را معرفی کرده اند که شامل تعویض نوک سیلکونی گوشی است. برای دریافت کیفیت صدای بهتر در تلویزیون، کافی است در محدوده ۵۰۰ پوند هزینه کنید تا یک تجربه صوتی شگفت انگیز داشته باشید.

در ارتباط با فناوری پیشرفته کیفیت تصویر HDR، در حالی که اکثر تلویزیون‌ها دارای محدوده دینامیکی بالا برای بهبود تصاویر هستند، کارشناسان اعلام کرده‌اند که تنظیمات اولیه HDR اغلب از تنظیمات پیشرفته بهتر عمل می‌کنند و این باور را که توسعه تضمین کننده کیفیت تصویر است را از بین می‌برد.

با توجه به آسیب‌پذیری‌های تشخیص چهره در گوشی‌های هوشمند، کارشناسان تاکید کردند که ۳۸ درصد از گوشی‌های هوشمند آزمایش‌شده دارای آسیب‌پذیری جعل تصویر دو بعدی برای فناوری تشخیص چهره بودند که نگرانی‌های امنیتی را افزایش می‌دهد و نیاز به روش‌های امنیتی قوی‌تر را تأیید می‌کند.

با توجه به کارایی باتری‌های خارجی، کارشناسان تأکید کرده‌اند که گرمای بیش از حد باعث اتلاف انرژی می‌شود، بنابراین می‌گویند که انتخاب شارژر‌های با کارایی بالا اهمیت زیادی دارد، زیرا شارژ بهینه این دستگاه‌ها کلید حفظ انرژی است.

در مورد باتری‌های ساعت هوشمند نیز، برند‌هایی مانند گارمین و شیائومی از غول‌های صنعتی مانند اپل و سامسونگ بهتر عمل می‌کنند و آن‌ها را به انتخابی عاقلانه برای کسانی تبدیل می‌کنند که از شارژ مکرر متنفرند.

کارشناسان به مصرف‌کنندگان توصیه کرده اند که برای افزایش ایمنی، روی مارک‌های شناخته‌شده سرمایه‌گذاری کنند.

کارشناسان بر برتری برنامه‌های آنتی ویروس قابل حمل شخص ثالث نسبت به برنامه‌های از پیش نصب‌شده در خنثی کردن تلاش‌های فیشینگ و نیاز به اقدامات حفاظتی پیشرفته تأکید کردند.

علاوه بر این، برای از بین بردن تصورات غلط رایج در مورد هزینه‌های راه اندازی لوازم خانگی، این مطالعه نشان داده است که باقی نگهداشتن دستگاه به صورت آماده به کار و متصل به برق، تاثیر حداقلی دارد و به کاربرانی که از این بابت نگران مصرف انرژی هستند، اطمینان خاطر می‌دهد.

از طریق این اکتشافات به دست آمده، مصرف کنندگان متوجه می‌شوند تا خرید‌های آگاهانه و هوشمندانه‌ای را در زمینه فناوری انجام دهند. این دانش و اگاهی، کارایی و امنیت را در یک چشم انداز تکنولوژیکی در حال تکامل تضمین می‌کند.

منبع: ارم نیوز

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
رضا
۰۸:۲۸ ۱۶ دی ۱۴۰۲
بسیار ممنون از نکات واقعا" کاربردی شما