محمدرضا صدیق پور گفت: بنابر آمار در آبان ماه ۱۲۶ میلیون قطعه، در آذرماه ۱۴۴ میلیون قطعه جوجهریزی شده است و پیش بینی می شود که جوجه ریزی دی ماه به ۱۵۰ میلیون قطعه برسد.
او با بیان اینکه سهم واردات در صنعت جوجه یک روزه از کشور ترکیه حداکثر ۱۰ درصد است، افزود: بیش از ۹۰ درصد جوجه یک روزه مورد نیاز کشور برای صنعت مرغ گوشتی از محل تولید داخل تامین میشود که با برنامهریزی صورت گرفته در وزارت جهاد کشاورزی از ماههای ابتدایی سال آتی نهتنها از واردات جوجه بینیاز خواهیم شد، بلکه صادرکننده تخم مرغ نطفهدار و جوجه یک روزه خواهیم بود.
صدیق پور ظرفیت حداکثری جوجهکشی را ۱۵۰ میلیون قطعه در ماه دانست و گفت: صنعت جوجه یک روزه بیش از این ظرفیت افزایش تولید و جوجهکشی را ندارد.
دبیر انجمن تولیدکنندگان جوجه یکروزه متوسط قیمت هرقطعه جوجه را ۲۰ هزارتومان اعلام کرد و افزود: با ازدیاد تقاضا طی ماههای اخیر این رقم گاهی به ۲۷ تا ۲۸ هزار تومان می رسد که البته مورد تایید انجمن تولیدکنندگان جوجه یک روزه نیست.
او گفت: براساس برنامه ریزی صورت گرفته مبنی بر افزایش جوجه ریزی در ماه های پایانی سال، مشکلی در تامین مرغ ایام نوروز و ماه رمضان نخواهیم داشت.