ناظر ستاد وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در آیین برگزاری رقابتهای منطقه ۷ این جشنواره گفت: در این جشنواره که اولین بار در حال برگزاری است و تا ۱۵ بهمن ادامه دارد، گروههای تهیه و توزیع غذای ۶۱ دانشگاه علوم پزشکی کشور در قالب ۱۰ منطقه در حال رقابت هستند.
محمدرضا عباسی افزود: پس از معرفی نهایی برگزیدگان همه مناطق، در مرحله بعدی، تیم ناظر وزارتخانه بهداشت، سر زده و بدون اطلاع قبلی از مرکز تهیه و توزیع غذای دانشجویی دانشگاههای شرکت کننده در بازدید، همچنین از دانشجویان درباره کیفیت غذا نظرسنجی میکنند و امتیاز میدهند.
او گفت: هدف از برگزاری جشنواره دستپخت، ارتقای سطح کیفی خدمات رفاهی دانشجویان در دانشگاههای علوم پزشکی کشور است و این که بتوانیم به الگو و مدلی برای افزایش کیفیتی پخت غذا با رویکرد اصلی غذای سالم با در نظر گرفتن ذائقه دانشجویان برسیم.
عباسی اضافه کرد: برای حدود ۲۲ هزار دانشجوی ۶۷ دانشگاه علوم پزشکی کشور، روزانه حدود پنج هزار و ۶۰۰ تا ۶ هزار پرس غذا طبخ میشود.
مجتبی کرباسی معاون دانشجویی و فرهنگی دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان هم گفت: این دانشگاه، میزبان رقابت چهار دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، شهید صدوقی یزد، شهرکرد و کاشان بود.
در جشنواره دستپخت، بهترین گروههای تهیه و توزیع غذای دانشگاهی طبق ارزیابی کمی و کمی پخت غذا از سوی داوران، بازدید از محل غذاخوریها و نظر سنجی از دانشجویان انتخاب و به عنوان الگو معرفی میشوند.