«رستم امامعلی» رئیس مجلس ملی تاجیکستان که در رأس هیأت بلندپایه پارلمانی وارد تهران شده و به بهارستان آمده بود صبح امروز (دوشنبه ۱۸ دی ماه ۱۴۰۲) با محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی دیدار و گفتگو کرد.
رئیس مجلس شورای اسلامی در این دیدار با اشاره به اهمیت ارتباط میان پارلمان کشورهای آسیایی در سطوح بینالمللی اظهار کرد: همکاریهای دو جانبه ایران و تاجیکستان در هر کدام از مراکز تصمیمگیری برای اثرگذاری در مسائل سیاست خارجی، توسعه روابط اقتصادی و فرهنگی اهمیت داشته که نیازمند ارتباط قوی دو پارلمان، گروههای دوستی و پارلمانی و همچنین تشکیل کمیسیون مشترک است تا بتواند هماهنگیهای لازم میان پارلمانها را برقرار کند.
قالیباف با بیان اینکه دو ملت ایران و تاجیکستان ریشههای تاریخی دارند، گفت: از این رو توسعه تجارت با اولویت بخش خصوصی و روابط دو جانبه میان دولتها و شرکتها باید توسعه یابد که البته تقویت موضوع ویزا و امکانات حمل و نقل زمینی و هوایی را نیز میطلبد.
رئیس مجلس با اشاره به اینکه توسعه روابط تجاری از جمله الزامات توسعه روابط دو کشور است، اظهار کرد: نیازمند سرمایهگذاریهای متقابل به ویژه در حوزه ترانزیت جادهای و ریلی با کشورهایی هستیم که در این مسیر قرار دارند تا بتوانیم با تسهیل روابط تجاری به توسعه اقتصادی مطلوب برسیم.
رئیس نهاد قانونگذاری کشورمان در ادامه، ریشه وقوع حادثه تروریستی کرمان را نتیجه فعالیت داعش در افغانستان دانست که به دنبال ایجاد ناامنی در کشورهای همسایه افغانستان هستند و اظهار کرد: پدیدآورندگان و توسعهدهندگان داعش در منطقه مشخص است، همانطور که مشخص است چگونه با سازماندهی این گروهک تروریستی در منطقه مقابله شد و در شرایط کنونی قطعاً نیازمند همکاریهای گسترده برای مقابله با تروریسم و قاچاق اسلحه و موادمخدر در افغانستان هستیم.
قالیباف در ادامه تأکید کرد: حکومت فعلی افغانستان باید به این باور برسد که بدون مشارکت همه گروهها، قبایل و جریانات سیاسی این کشور نمیتوانند یک دولت پایدار را شکل دهند؛ این مهمترین موضوعی است که کشورهای منطقه به ویژه کشورهای همسایه افغانستان باید به آن توجه داشته باشند.
«رستم امامعلی» نیز در ابتدای سخنان خود ضمن ابراز خرسندی از حضور در جمهوری اسلامی ایران، این سفر را نخستین سفر رسمی خود به کشورمان عنوان کرد و گفت: در ابتدا اقدام تروریستی اخیر در کرمان را محکوم کرده و با بازماندگان این حادثه عمیقا ابراز همدردی میکنم و برای آنها صبر جمیل خواستارم.
وی همچنین با بیان اینکه روابط دیپلماتیک میان دو کشور باید تقویت شود، عنوان کرد: رشد مناسبات و همکاریها با تهران در اولویت سیاست خارجی ما قرار داشته و با همفکری مشترکی که با یکدیگر داریم دورنمای خوبی را پیش روی دو کشور متصور هستیم.
«رستم امامعلی» نقش پارلمانها در مناسبات میان دو کشور را بسیار کلیدی دانست و افزود: مجلس ملی تاجیکستان به گسترش روابط با مجلس شورای اسلامی ایران توجه ویژه داشته و اطمینان کامل داریم که این سفر به روند گسترش مناسبات جانی تازه خواهد بخشید.
رئیس مجلس ملی تاجیکستان سطح روابط تاجکیستان و ایران را در سطح خوبی توصیف کرد و گفت: در طول ۳۲ سال روابط دیپلماتیک میان دو کشور، تفاهمنامهها و توافقنامههایی به امضا رسیده که افق همکاریهای دو جانبه را تنظیم میکند و در این راستا فعالیت مؤثری به ویژه بین دو دولت در حوزههای اقتصادی، تجاری و علمی وجود دارد.
این مقام بلندپایه تاجیک در ادامه ضمن ابراز امیدواری از گسترش همکاریهای دو کشور خواستار توسعه همکاریها در حوزه نفت و گاز با ایران شد و گفت: همچنین حوزه ترانزیت و حمل و نقل از دیگر موضوعاتی است که تاجیکستان بر توسعه روابط در خصوص آن تأکید دارد.
«رستم امامعلی» با اشاره به مسائلی در حوزه افغانستان گفت: وضعیت این کشور به عنوان همسایه دو کشور نگرانکننده است. این وضعیت برای طبقههای گوناگون جامعه از جمله زنان و کودکان تبعات منفی خواهد داشت. تاجیکستان معتقد است با حضور همه گروههای سیاسی و قومی کشور باید حکومتی چندجانبه در افغانستان مستقر شود.
وی تأکید کرد: لازم است در ارتباط دائمی باشیم و تبادل افکار و اطلاعات منظم میان دستگاههای مربوطه برای مقابله با تروریسم و قاچاق صورت دهیم.
حسینعلی شهریاری رئیس کمیسیون بهداشت، محمدجواد عسگری رئیس کمیسیون کشاورزی، موسی غضنفرآبادی رئیس کمیسیون حقوقی، محمدرضا پورابراهیمی رئیس کمیسیون اقتصادی و جلیل رحیمی جهانآبادی رئیس گروه دوستی پارلمانی ایران و تاجیکستان نیز در این دیدار حضور داشتند.
رئیس مجلس ملی جمهوری تاجیکستان عصر امروز با حجتالاسلام والمسلمین سیدابراهیم رئیسی رئیسجمهور دیدار و گفتگو کرد.
اسرائیل در جولان اشغالی سوریه حامی داعش است.
باید جنایت اسرائیل جنایتکار را به دنیا معرفی کنیم.
باید جنایت داعش جنایتکار را به دنیا معرفی کنیم.
1 - آمریکا جنایتکار
2 - انگلیس جنایتکار
3 - فرانسه جنایتکار
4 - عربستان سعودی جنایتکار
5 - امارات جنایتکار
6 - ترکیه جنایتکار
7 - اسرائیل جنایتکار
حامیان اصلی داعش چه کسانی هستند؟/ آمریکا حامیان داعش را مدیریت میکند+عکس
یک پایگاه تحلیلی در گزارشی به هفت حامی اصلی تکفیریهای «داعش» که به رشد و پرورش این گروه تروریستی منجر شد، اشاره کرد و نوع کمکهای آنها را شرح داد.
به گزارش بولتن نیوز، پایگاه تحلیلی «گلوبال ریسرچ» در گزارشی به هفت کشوری اشاره کرد که از تکفیریهای «داعش» حمایت میکنند.
این هفت کشور طبق گزارش منتشر شده، «عربستان سعودی»، «ترکیه»، «قطر»، «رژیم صهیونیستی»، انگلیس، فرانسه و آمریکا میباشند.
این پایگاه تحلیلی سپس نوع حمایت این کشورها از این گروه ترویستی را توضیح داد و نوشت، عربستان سعودی در سال 2006 به دستور واشنگتن القاعده را به وجود آورد تا از نزدیک شدن عراق به ایران جلوگیری کند.
طبق این گزارش، در سال 2011، عربستان، گروههای افراطی را در «درعا» سوریه تسلیح کرد و تقریباً تمامی افراطیهای سوریه را تسلیح کرد و اختلافاتی را به وجود آورد تا قدرت مستقل آنها را محدود کند.
«ترکیه» دومین کشور حامی تکفیریهای داعش است زیر مسیر امنی را برای افراطیهای خارجی برای عبور از مرز این کشور به سوی شمال سوریه به وجود آورد.
طبق این گزارش، ترکیه به همراه عربستان سعودی، گروه تروریستی «جبهه النصره» را به وجود آورد تا در سال 2015 به شمال حمله کنند.
ترکیه میزبانی حاکمیت گروههای افراطی را برعهده دارد و فروش نفت ربوده شده سوریه توسط داعش را هماهنگ میکند و همچنین در اختیار تکفیریهای داعش، خدمات پزشکی قرار میدهد.
کشور سوم که حامی تکفیریهای داعش میباشد، «قطر» است. این کشور در بین سالهای 2011 تا 2013، میلیاردها دلار صرف اخوان المسلمین که با گروههای افراطی همچون «فاروق» در ارتباط هستند، کرد. بعد از سال 2013، قطر از ائتلاف جبهه النصره و محور ترکیه-عربستان حمایت کرد.
رژیم صهیونیستی نیز از طریق تأمین سلاح و خدمات پزشکی برای تکفیریهای سوریه از جمله جبههالنصره و داعش و هماهنگی امور در مرز جولان از این گروه تروریستی حمایت میکند.
گلوبال ریسرچ ادامه داد که انگلیس و فرانسه از طریق تأمین سلاح برای افراطگرایان که همکاری نزدیکی با گروههای القاعده دارند از تکفیریهای داعش حمایت کرده است زیرا این گروهها به طور سیستماتیک به تکفیریهای داعش پیوستهاند و در اختیار آنها سلاح قرار دادند.
آمریکا آخرین کشور از این هفت کشور مذکور است که تمامی اقداماتی که در بالا مطرح شد را مدیریت و هماهنگ میکند و از پایگاههای نظامی خود در ترکیه، اردن، قطر، عراق و عربستان برای تحقق اهداف خود بهره میبرد.
طبق این گزارش، آمریکا شورشیان سوری را که به سوی داعش پناه میبرند، تسلیح میکند. آمریکا داعش را از مناطق کردنشین دور میکند اما به آنها اجازه حمله به سوریه را میدهد. مقامات عراقی میگویند که آمریکا مستقیماً از طریق کمکهایی که از طریق هواپیما انتقال میدهد، از تکفیریهای داعش حمایت میکند.
تکفیریهای داعش شنبه هفته گذشته به پاریس حمله کردند و در حملات آنها به نقاط مختلف این شهر، 129 نفر جان خود را از دست دادند و صدها نفر دیگر زخمی شدند.
از آن روز به بعد، موجی از ترس و نگرانی در بین کشورهای اروپایی از ادامه حملات داعش به این کشورها به وجود آمده است به طوریکه کشورهایی همچون بلژیک، فرانسه و انگلیس سطح امنیت خود را به بالاترین حد افزایش دادهاند.
العالم - سخنگوی وزارت خارجه روسیه تاکید کرد که آمریکا، تا مدت ها از گروه تروریستی داعش، حمایت می کرد.
به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، "ماریا زاخاروا" روز جمعه بیان کرد: به نظر می رسد که واشنگتن قصد داشت از این گروه تروریستی برای براندازی دولت قانونی در سوریه استفاده کند.
وی در گفت وگو با روزنامه "اسپاتنیک" در درباره تصمیم آمریکا برای ایجاد گروه های کار درباره سوریه در روزهای 12 و 13 ماه جاری میلادی خاطر نشان کرد: از دو روز پیش، ایمیلی از سفارت آمریکا در مسکو دریافت کردیم حاکی از آن که این کشور قصد دارد در روزهای 12 و 13 نوامبر، گروه های کار در وین تشکیل دهد. این طرح برای ما غافلگیر کننده بود زیرا واشنگتن، این موضوع را پیش از این با ما در میان نگذاشته بود.
وزیر خارجه روسیه هم شهریورماه و چند هفته قبل از آغاز عملیات روسها علیه تروریست ها در سوریه، گفت: ائتلاف آمریکا برای مبارزه با گروه تروریستی داعش دچار سکون است و در عمل هیچ فعالیتی ندارد.
سرگئی لاوروف تاکید کرد: ائتلاف آمریکا از آنجایی که فاقد مشروعیت از سوی شورای امنیت سازمان ملل متحد است، هیچ فعالیتی ندارد و بدون شک بدون مشارکت سوریه فعال نخواهد بود.
وی افزود: ارتش سوریه در مبارزه با تروریسم فعال تر است زیرا مبارزه با داعش از جمله اصولی است که با معیارهای دوگانه هیچ تناسبی ندارد.
لاوروف یادآور شد: داعش با مداخله کشورهای خارجی و همانهایی که مساله واهی سلاح کشتار جمعی را به منظور جنگ با صدام حسین طرح ریزی کردند، درعراق تشکیل شد.
26
7 کشور اصلی حامی
العالم -یک روزنامه کانادایی اسامی 7 کشور را منتشر کرده که در ایجاد، حمایت و تجهیز گروهک تروریستی "داعش" نقش اساسی داشته اند.
به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، این روزنامه کانادایی به نقل از "تیم اندرسون" - نویسنده کتاب "جنگ کثیف ضد سوریه" – اطلاعات مختصری را از حمایت های عربستان، ترکیه، قطر، فرانسه، انگلیس و آمریکا از داعش ارائه کرد که در زیر می آید؛ نویسنده، اطلاعات تفصیلی را در این زمینه در کتاب مزبور، که قرار است بزودی منتشر شود، ارائه کرده است.
عربستان:
عربستان در سال 2006 با اشاره آمریکا برای جلوگیری از برقراری روابط محکم میان عراق و ایران اقدام به ایجاد "القاعده" در عراق کرد؛ ریاض در سال 2011 [ابتدا] دست به حمایت مالی و تسلیحاتی از تروریست های افراطی در درعا (ی سوریه)و [سپس] حمایت مالی و تسلیحاتی از همه گروه های تروریستی در این کشور زد و تلاش کرد شکاف موجود میان گروه های حمایت شونده برای جلوگیری از قدرت گرفتن آن ها حفظ شود.
ترکیه:
ترکیه گذرگاه های امنی را برای عبور تروریست ها از مرز این کشور به شمال سوریه با همکاری عربستان گشود و (گروهک تروریستی ) جبهه النصره شاخه القاعده در سوریه را در سال 2015 (النصره در سال 2011 ایجاد شد) ایجاد کرد. ترکیه همچنین سرکرده های تروریست ها را به حضور پذیرفت و از داعش، نفت به بهای اندک خریداری و به این گروه تروریستی خدمات پزشکی ارائه کرد.
قطر:
قطر از سال 2011 تا 2013 میلیاردها دلار در اختیار گروه اخوان المسلمین قرار داد که با گروه های تروریستی مانند "الفاروق" در ارتباط است؛ قطر از 2013 به بعد با حمایت از "نیروهای ائتلاف [به اصطلاح ضد داعش]" به حمایت از محور ترکیه – عربستان روی آورد.
"اسرائیل":
اسرائیل(رژیم صهیونیستی) از همه گروه های تروریستی در سوریه - از جبهه النصره گرفته تا داعش – حمایت تسلیحاتی و پزشکی کرد و با آن ها در سراسر جولان اشغالی در هماهنگی کامل بود.
فرانسه و انگلیس:
این دو کشور اقدام به اعزام منظم تروریست های مرتبط با القاعده برای پیوستن به تروریست ها در سوریه و حمایت تسلیحاتی از آن ها کردند.(غربی ها برای خلاص شدن از دست مسلمانان تندرو - تکفیری آنها را تشویق و ترغیب به رفتن سوریه کردند تا به راحتی از دست آنها خلاص شده و امنیت خود را تقویت کنند.)
آمریکا:
آمریکا در سوریه هماهنگی مستقیمی با تروریست ها داشت و از پایگاه های هوایی اش در ترکیه، اردن، قطر، عراق و عربستان بهره می برد؛ واشنگتن همچنین از تروریست ها در سوریه حمایت تسلیحاتی کرد و آن ها سلاح های خود را به داعش تحویل دادند؛ آمریکا داعش را از مناطق کرد نشین دور کرد اما عرصه را برای حمله این گروه تروریستی به سایر مناطق سوریه باز گذاشت.
نویسنده کتاب "جنگ کثیف ضد سوریه" خاطر نشان کرده که، مسئولان عراقی در این زمینه می گویند که آمریکا با تخلیه هوایی محموله های سلاح برای داعش از این گروه تروریستی حمایت مستقیم می کند.
داعش مسئولیت حمله شب گذشته در کابل را به عهده گرفت
دادستان عمومی وانقلاب شوش گفت: یک فرد توهینکننده به ساحت شهدای حمله تروریستی کرمان وسردار سلیمانی در این شهرستان شناسایی و دستگیر شد.
همه ی این آشغال ها رو باید بگیرن
نون و آب این ممکلت میخورن گردنشون که کلفت میشه کاسه لیس دشمن میشدن برای ما
آشغالای عوضی