حسینعلی رمرودی گفت: بیشتر زمینهای کشاورزی و طرحهای واگذاری به منظور توسعه بخش کشاورزی خارج از محدوده راههای ارتباط بین شهری واقع شدهاند که نبود جاده دسترسی همواره کشاورزان را متحمل ضرر و زیان بسیار کرده بطوریکه بالا بودن کرایه حمل و افت کیفیت محصولات تولیدی از مهمترین عواقب ناشی از نداشتن جادههای دسترسی و بین مزارع در مناطق کشاورزی است.
وی تاکید کرد: جاده بین مزارع به این دلیل که از زیرساختها است و میتواند برای مراحل کاشت، داشت و برداشت مسیر رفت و آمد کشاورز را تسهیل داده و هزینهها را کاهش دهد، از پروژههای اولویتدار این مدیریت محسوب میشود.
مدیر آب و خاک و امور فنی و زیربنایی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: در این راستا امسال ۱۸ کیلومتر جاده دسترسی به مزارع کشاورزی استان با اعتبار ۱۰۲ میلیارد ریال ساخته شد.
به گزارش ایرنا هماینک مجموع اراضی کشاورزی و باغی سیستان و بلوچستان ۲۲۸ هزار و ۴۵۱ هکتار شامل ۱۳۵ هزار و ۷۴۱ هکتار زراعی و ۹۲ هزار و ۷۱۰ هکتار باغی است.
سیستان و بلوچستان به دلیل شرایط خاص آب و هوایی در تولید برخی محصولات کشاورزی در کشور خاص است به طوری که رتبه نخست تولید محصولات خارج از فصل کشور با ۴۲۵ هزار تن از سطح ۱۷ هزار هکتار زمین را دارد و نقش بسزایی در تنظیم بازار و ایجاد درآمد برای کشاورزان ایفا میکند.