محمدرضا میرشکاری بیان کرد: در حال حاضر استان سیستان و بلوچستان دارای ۱۴۴ هزار مشترک گاز طبیعی شهری و روستایی است و علاوه بر گازرسانی، تامین گاز پایدار و ایمن در تمامی فصول سال رسالت اصلی این شرکت است.
وی افزود: با توجه به فصل سرما و به تبع آن افزایش مصرف گاز طبیعی ، بازدید و بررسی تاسیسات، ایستگاههای تقلیل فشار گاز و خطوط شبکه و شیرهای گاز در اولویت کاری این شرکت قرار گرفته است که با همکاری واحدهای بهره برداری و بازرسی فنی این مهم در حال انجام است.
وی افزود: برگزاری مانورهای منظم دیگر اقدام صورت گرفته به منظور شناسایی نقاط ضعف احتمالی است تا با برطرف کردن آنان با آمادگی کامل در مواقع بحران ، گاز پایدار، مستمر و ایمن جهت مشترکان تامین شود.
این مقام مسئول بر اشاعه فرهنگ استفاده ایمن و بهینه از گاز طبیعی تاکید کرد و گفت: در این راستا برنامه ریزی لازم جهت اطلاعرسانی مسائل ایمنی و مصرف بهینه از طریق رسانههای سمعی و بصری و دیگر راههای ارتباطی توسط واحدهای HSE و روابط عمومی این شرکت نیز انجام شده تا پاییز و زمستانی بدون حادثه همراه با مصرف بهینه گاز طبیعی را سپری کنیم.
مدیر عامل شرکت گاز استان سیستان و بلوچستان گفت : علاوه بر تمهیدات شرکت گاز استان سیستان و بلوچستان ، مدیریت مصرف یکی از مهمترین موضوعاتی است که مشترکین باید آن را در سبک زندگی خود لحاظ کرده تا علاوه بر صرفه اقتصادی برای آنان از بروز مشکلات افت فشار در زمان پیک مصرف جلوگیری شود.
مدیرعامل شرکت گاز سیستان و بلوچستان در خصوص آخرین وضعیت پروژههای گازرسانی در سطح استان، بیان کرد: با اجرای بیش از پنج هزار و ۸۵۰ کیلومتر شبکه تغذیه و توزیع گاز طبیعی در سطح شهرها و روستاهای استان تاکنون تعداد ۱۰ شهر از مجموع ۵۵ شهر و ۱۱۰ روستا از سه هزار و ۲۸۰ روستا دارای قابلیت گازرسانی، گاز دار هستند.
میرشکاری تصریح کرد: عملیات اجرایی گازرسانی در ۱۵ شهر سیستان و بلوچستان شامل زهک، ادیمی، دوست محمد، بنجار، جزینک، سرجنگل، ده رئیس، ریگ ملک، نوک آباد، لادیز، میرجاوه، سراوان، قصرقند، گلمورتی و چابهار نیز در حال انجام است.
وی خاطرنشان کرد: تاکنون تعداد ۱۰ شهر از مجموع ۵۵ شهر و ۱۱۰ روستا از سه هزار و ۲۸۰ روستا دارای قابلیت گازرسانی، گازدار هستند.
وی تصریح کرد: همچنین ۳۰ شهر باقی مانده سیستان و بلوچستان برای گازرسانی در مراحل مختلف مطالعات و طراحی شبکه و پیمان سپاری قرار دارند.
مدیر عامل شرکت گاز سیستان و بلوچستان ادامه داد: ۹۹.۵ درصد زاهدان تحت پوشش شبکه گازرسانی قرار دارد.
میرشکاری اظهار کرد: تسهیلاتی برای لوله کشی گاز منازل توسط دولت در نظر گرفته شده که نوع اول آن به تمامی شهروندان تعلق میگیرد بر این اساس شهروندان با معرفی شرکت گاز سیستان و بلوچستان به چهار بانک عامل ملی، سپه، پست بانک و کشاورزی از تسهیلات تا سقف ۱۵ میلیون تومان بهرهمند میشوند.
وی تصریح کرد: نوع دوم کمک بلاعوض به مددجویان تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی به مبلغ ۱۸ میلیون تومان است که شرکت گاز به نهادهای حمایتی کمیته امداد و بهزیستی پرداخت میکند تا به مددجویان این تسهیلات ارائه شود.