سید وحید حسینی در آیین افتتاح دومین نمایشگاه تخصصی خدمات پزشکی، درمانی و بهداشتی و گردشگری سلامت فارس اظهار کرد: در حالی که پیش از انقلاب مردم برای هر خدمات تخصصی پزشکی و جراحیها به خارج از کشور ارجاع میشدند، اما امروز در پرتو جمهوری اسلامی نه تنها نیاز به اعزام بیماران ایرانی به خارج نیست بلکه فارس در یکسال پذیرای ۱۵ هزار بیمار خارجی بود.
او افزود: پیشتر دانشجویان پزشکی برای همه تخصصها مجبور به تحصیل در خارج از کشور بودند، اما اکنون دانشگاه علوم پزشکی شیراز در همه رشتههای فلوشیپ و تخصص میزبان دانشجویان خارجی از کشمیر و لبنان و تا کشورهای آفریقایی است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز با اشاره به ظرفیتهای شیراز در گردشگری سلامت، ادامه داد: تشکیل شورای گردشگری سلامت با حمایت و مدیریت استاندار فارس مسیری را باز کرده که نیازهای توسعه این نوع گردشگری در آن دیده و گنجانده شده و امید است که تصمیمات برای آن عملیاتی شود.
او گفت: شیراز مزایای گردشگری بسیاری دارد، اما با توجه به بنیه علمی و در مانی متخصصان، امیدواریم این وجهه و اعتبار دانشگاه علوم پزشکی و بیمارستانهای شیراز که تلاش بزرگان ایجاد کرده را حفظ کنیم و ارتقا دهیم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز ادامه داد: از مزایای مهم ارتباط پزشکی و درمانی با همسایگان علاوه بر منفعت مادی حاصل از رونق گردشگری و اشتغالزایی، ارتباط فرهنگی و علمی با برادران مسلمانمان است و علاوه بر آن سبب ارتقای علمی ما نیز میشود چرا که با توسعه گردشگری سلامت مجبور به تجهیز به امکانات و علم روز میشویم.
حسینی توصیه کرد: پزشکان و مراکز بهداشتی و درمانی در پذیرش بیماران درستکاری را اصل قرار دهند و چرا که عملکرد درست بهترین مبلغ است و در غیر این صورت ظاهرسازی و بیان اقدامات انجام نشده، اثر عکس دارد.
او اضافه کرد: مراکز درمانی، بهداشتی و سلامت سود و منفعت بلند مدت را در نظر بگیرند چرا که ارائه خدمات با کیفیت با قیمت ارزان در آینده حجم بالایی از گردشگران و منفعت را به همراه میآورد.