داریوش حسننژاد در شورای حفاظت از منابع آب شهرستان دورود با اشاره به تبعات ساختوساز غیرمجاز منازل مسکونی در بستر و حریم رودخانهها، خواستار همکاری سایر ارگانها و بهویژه شهرداری با نیروهای آب منطقهای برای ممانعت از ساخت خانههای ناایمن در سطح شهرستان شد.
وی با تأکید بر تغییر رویکرد کشاورزی در سطح شهرستان، بیان داشت: ایجاد الگویی جدید از کشت با تمرکز بر محصولات کم آب بر با همکار جهاد کشاورزی ضروری بوده و تداوم کاشت محصولاتی مانند هندوانه، پیاز و برنج در دورود زمینهساز آسیبرسانی به منابع آبی شهرستان است.
مدیرعامل شرکت آب منطقهای لرستان، تصریح کرد: شهرستان دورود در سطح استان لرستان در صدر حفر چاههای غیرمجاز قرار داشته و باید با جدیت با این پدیده برخورد کرد.
حسننژاد، در ادامه با اشاره به کمبود نیروی انسانی در شرکت آب منطقهای، از فرماندار درخواست کرد تا با تصویب مصوبهای سایر نهادهای دولتی را برای همکاری با آب منطقهای در راستای پیشبرد امور، مجاب کند.
وی همچنین از شهرداری خواست تا ازاینپس از آبیاری فضاهای سبز با آبهای زیرزمینی خودداری کرده و صنایع نیز از آب پساب برای انجام امور مربوطه بهرهبرداری استفاده کنند.
مدیر منابع آب شهرستان دورود نیز در این جلسه ضمن تشریح وضعیت آبی دورود، نسبت به کمبود نزولات آسمانی در سال آبی جاری ابراز نگرانی کرده و خواستار مشارکت تمامی شهروندان در مصرف بهینه آب در حوزههای کشاورزی، صنعتی و خانگی شد.
جوادی مدیر سواحل و رودخانههای شرکت آب منطقهای با ارائه گزارشی شرایط زیرساختی دورود برای مقابله با پدیدههایی نظیر سیل را تشریح و با اشاره به سیلاب سال ۹۸ در دورود به واکاوی شیوههای مقابله با بحرانهای مشابه پرداخت.
گلپایگانی رئیس آبفا دورود نیز در اظهاراتی ابراز امیدواری کرد که با پیشبینیهای صورتگرفته برای حفر چهار حلقه چاه در منطقه «هفتچشمه»، در زمینه آب آشامیدنی در سال پیش رو با مشکلی مواجه نخواهیم بود.
موسوی فرماندار شهرستان دورود نیز ضمن تأکید بر همکاری فزاینده ادارات برای مقابله با پدیده کمآبی و حراست از منابع آب زیرزمینی دورود، افزود: مسئولین آب منطقهای از هرگونه توافق با برخی کشاورزان غیربومی در بالادست سد «مروک» برای اعطای آب جلوگیری کنند.