محمود رشیدیاقدم، مدیرکل اقتصادی و دارایی استان کرمانشاه جذب سرمایهگذاری را در قالب مأموریتهای مهم وزارت اقتصاد عنوان کرد.
وی با بیان اینکه برای جذب سرمایهگذار باید ظرفیتها و قابلیتها معرفی شود، اظهار کرد: در همین راستا، قابلیتهای استان کرمانشاه به لحاظ موقعیت اقلیمی، داشتن مرز مشترک با کشور عراق، کشاورزی، صنعت و... شناسایی و کلیپ سرمایهگذاری هم به زبان فارسی، کردی، عربی و انگلیسی آماده شده تا با کمک صدا و سیما ظرفیت و پتانسیل استان معرفی شود.
مدیرکل اقتصادی و دارایی استان کرمانشاه در تشریح شروع کار یک سرمایهگذار برای سرمایهگذاری در استان، اضافه کرد: هر سرمایهگذاری برای سرمایهگذاری، باید ابتدا از اخذ مجوز شروع کند.
وی ادامه داد: پس از صدور مجوز؛ نیاز تامین مالی در بخش سرمایه ثابت یا در بخش سرمایه در گردش برای تولیدکننده مطرح میشود که در تبصره ۱۸ قانون بودجه کشور پیشبینی شده است.
مدیرکل اقتصادی و دارایی استان کرمانشاه در توضیح شرایط بهرهمندی از وام تبصره ۱۸ حمایت از تولید و اشتغال، تصریح کرد: طرحها باید تولید محور و صادرات محور و همچنین بیش از ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته باشند تا با مراجعه به دستگاه مربوطه، براساس اولویتها در پرداخت این تسهیلات قرار گیرند.
وی ادامه داد: یکی از روشهای تأمین مالی مهم کشور، وام تبصره ۱۸ است که در این بخش بیش از ۳ هزار و ۵۰۰ طرح اقتصادی در استان تأمین مالی شده است.
رشیدیاقدم در بحث احیای واحدهای تولیدی استان، گفت: تاکنون ۷۱۱ میلیارد تومان در بحث احیای واحدهای تولیدی راکد تخصیص یافته که دو برابر این مبلغ را به بانک معرفی کردهایم تا واحدهای نیمه فعال و راکد، به چرخه اقتصاد برگردند .